Reklama

Reklama

Burianův den žen s Dádou Patrasovou

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2008, 26 min

Účinkují:

Jan Burian (moderátor), Dáda Patrasová

Obsahy(1)

V Městské knihovně v Praze se chystá premiéra nového programu pro děti. V zákulisí v napjaté atmosféře před představením točíme první rozhovor Jana Buriana s Dádou Patrasovou. Naposledy se viděli před 35 lety, setkání má tedy velice osobní charakter. Proč je pro někoho těžké uvěřit opravdovosti vztahu moderátorky s dětským divákem? Co si o tom myslí Felix Slováček? Sedí mu víc role manžela nebo manažera své ženy? Povídání pokračuje u Dády doma. Jsme v jejím pokoji plném starožitných plyšových medvědů, náboženských uměleckých děl a obrazů Dády, které malovali její početní ctitelé. Jan Burian se ptá na její životní kariéru - kdy přišla proměna z herečky filmů pro dospělé v moderátorku barevných dětských pořadů? Mluví i o konci kariéry, o Dádině soukromém životě, o její víře v Boha. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Dáda to nemá dobré. Jednak bojuje s nemocí, jednak se svým umělcem a roky musela dělat kašpárka pro děti, aby měla své peníze. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Zajímavé bylo především zjištění, že LoztomiLá Dáda ty malý usoplence z duše nenávidí a její cukrování není v podstatě nic jinýho než bohapustá přetvářka. Svou až neuvěřitelnou otevřeností se "zmrzlinová víla" odkopala sama. Burian jen "stál nesměle v koutku" a koukal, co z ní padá... ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

"princezna tvá zmrzlinová" - Dáda v kornoutu - to je teda moc velký surrealismus i na mě :-)) těžko říct, jak moc byla úpřímná (jak moc jsem ji naletěl), ale mám teď o Dádě úplně jiný obraz, než jsem měl před shlédnutím, který teda pořád není úplně pozitivní, spíš tak nějak pochopitelný; takže účel pořadu asi splněn... ()

Reklama

Reklama