Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Další zastávka u mého televizního, drátkového, hororového léta. Segal si zkusil tentokrát něco jiného. Jeho ultradrsný osudový hlášky ale zůstaly. Celkově tam zúčastnění řeší hovna, chovají se jak debilové a Segal se tam mezi něma jenom prochází. Neuvěřitelně amatérský film po všech stránkách. Kupodivu jsem se ale u toho docela dobře bavil. Horor to rozhodně nebyl. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Tak tohle neměl snad ani hvězdný Steven zapotřebí. Film co jsem viděl naposledy Síla úderu byl se spoustou Seagala zato bez pořádných rvaček. Tady není ani Seagal ani ty rvačky. Hlavní roli hraje 6 lidí kteří nesmyslně bloudí jakousi budouvou. Seagal přichází na scény vždy jen na chvilku a nenápadně. Jeho postava možná prohodí všehovšudy 10 vět. Z nichž nedává smysl tak 9. To by ani tak nemusel být problém. Problém ovšem je že Steven pořád kolem sebe jen mává mečem, že to opravdu vypadá jako naprostá hračka ty infikované likvidovat, zbytek jeho týmu tvoří ještě borec, který vyřeší skoro všechny pomocí nožů připevněných na rukách, další členy komanda tvoří nějaké dvě ženské, které většinu času stojí opodál, aby se do ničeho nepletly. PS: Nedokázal jsem pochopit proč si těch 6 civilistů nedokázalo obstarat za celou dobu jednu jedinou zbraň. Třeba nějaký klacek nebo alespoň nohu od stolu. Je samozřejmé že se na tento film už nikdy nepodívám. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Cokoliv se poslední dobou natočí v Rumunsku, tak za moc nestojí. Nevím jestli je to tím, že si tohle prostředí vybírají jen amatérští režiséři bez špetky představivosti a kreativity, nebo je tahle země prostě doopravdy zakletá. Přitom místní prostředí nabízí tolik možností jak uspokojit i náročného diváka, ale většinou se dočkáme jen dalšího zklamání. Až na několik světlejších okamžiků se po celou dobu budeme docela nudit. Je to hlavně zapříčiněno i tím, že akční scény jsou udělány zřejmě pro diváky mladších patnácti let, kteří ještě věří na superhrdiny. Ti odrostlejší už mají podobných vrtochů dost. V akčním hororu má být k vidění pořádná akce, atmosféra musí jiskřit a krev stříkat na všechny strany a ne se dívat na nevydařenou parodii na zombii filmy s tlupou superrychlých a velice inteligentních stvůr, jejich make up za moc nestojí a stupidní chování všech postav. Pro mne osobně je tenhle film dost velkým zklamáním. Je to jen obyčejné podprůměrné béčko, které stačí vidět jen jednou. Slabé 2* ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Náhodou pěkné překvápko a v žánru s upírama velice povedené! Klasická vyvraždovačka spíše takových napůl zombie s upírama, kdy dostane jednotka lovců za úkol zlikvidovat oblast! Ta se samozřejmě týká obrovské budovy nemocnice, ve které se ukrývají i lidé co přežili! Seagal vypadající jako batman s katanou tam spíše byl do počtu a možná více prostoru dostal jeho nařachaný kolega. Rozhodně se neupsal do žádného propadáku a další vydařená čárka na jeho konto a navíc v hororu! Jinak efekty, akce, napětí dosti slušné, takže za mě 60% ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který po 5 minutách začne nudit, ale občasnými scénkami se Stevenem Seagalem a jeho bojovými schopnostmi není tento film až zas tak špatný.Crudo si vzal příliš velké sousto, totální režizérský nováček se rozhodl natočil něco jako Resident Evil bez děje, myšlenky a vůbec nějaké pointy.Herci jsou taktéž nováčči ze kterých to úplně čiší.Kdyby film režíroval Gulermo Del Torro a hráli by tam jiní herci byl by to přinejmenším tak dobrý film jako Blade. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama