Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Diskuze

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

pri sledovaní posledných 30 filmov so Seagalom ma napadol jeden vtip: Príde zákazník do DVD požičovne a hovorí: "Prosím Vás máte nejaký poriadny akčný film so Seagalom?, lebo v poslednom čase som s ním videla iba komédie!" :)))

montel

montel (hodnocení, recenze)

Jako horor to není úplně nejhorší, ale proč tam musel hrát Seagal to nechápu.

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Parádne som za pobavil - sekal ich všetkých zasa posekal a tentoraz mu dali do rúk väčšiu mačetu... :D Už bez tak ho nemám rád ale teraz si to pohnojil u mňa natrvalo... :D

DJ Obelix

DJ Obelix (hodnocení, recenze)

Komentář od uživatele Saeg: "Bože, to bola blbost jak viino................. Samozrejme zasa za 5................ ale ta urcite niesuu zasluuzenee" --- Má cenu si tu vydržovat lidi, kteří otevřeně prohlašují, že dávají pět hvězdiček filmu, který si je ani v nejmenším nezaslouží?

krumpy

krumpy (hodnocení, recenze)

Bohužel musím konstatovat, že jsem film viděl. Jak říkám bohužel, protože bych film radši neviděl. Ač se považuju za fanouška tevena Seagala, tak mě tento film velice zklamal. Krom toho, že jsem u něj málem nudou usnul...+ velmi slabé efekty, různé nedopracovanosti atd... Z mého pohledu to je jeden z nejslabších Seagalovejch filmů. A doufám, že tím prohlášením, že ty filmy, které dnes točí jsou jeho comebackem, emyslel tuto ubohost.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Mě se film moc líbil,byl opravdu dobrý,jasně Seagal tam hrál trochu méně,ale ke konci se rozjel,skvělý horor,něco jako hodně lepší resident evil.

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Podľa mńa bude tento film za pár mesiacov v trafikách za podstatne nižšiu cenu, tak by som ho teraz nedoporučoval. Síce ho už mám neoriginálne, ale ak bude v trafikách, tak si hned´ kúpim originál. A nehrá tam len dve minúty, síce sa tu dej netočí okolo neho, ale ja som s jeho výkonom spokojný.

IDžOR

IDžOR (hodnocení, recenze)

Film má podle mně více záporů než kladů. Nejhorší asi je, že samotní 'hrdinové' filmu, myslím tím Lovce przní film více, než podprůměrná seriálová kamera a režie. Seagal je na každém záběru utopený v šeru, aby nebyla vidět jeho zvětšená postava, a meč má tupý jako příborák. V první polovině filmu převažují gore záběry což je dobré, ale druhá půlka strhává celek v podprůměr. Postavy běhají po nemocnici, jako kdyby to byl labyrint, pořád se diví když najdou rozcupované tělo (I když podle dialogů tento stav trvá už měsíce), a finále, kde armáda vyhodí do povětří jednu nemocnici a plukovník zahlásí, "All right ever, let's go home!" vůbec nechápu.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak tento film vyjde 23.3.2009 Je to na www.dvdsvet.cz a toto DVD stojí 379kč-je to drahý,ale já si to koupím...............

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Nech tento film dopadne akokoľvek, aj tak ho budem brať skôr ako bonus ako plnohodnotný Seagalov film. Keby som o tomto filme vedel dopredu, že ho ide točiť, tak by som ho bral rovnako ako jeho ostatné filmy, ale prvá zmienka o ńom bola až, ked´ bol už v postprodukcii. Seagal sa nie až tak dávno vyjadril, že Zákon ulice, Smrtiaca zbrań a Kill switch boli len prípravou na jeho comeback, ktorý začne po filme Ruslan, teda ani tu nespomenul nič s Against the dark. Mne to pripadá tak ako keby Seagal ani nemal v pláne točiť tento film, ale dostal ponuku zahrať si v horore a že mu to ani nezaberie veľa času, tak to Seagal zobral, aby skúsil aj niečo iné. Ja som tento film ešte nevidel, ale ak skutočne bude jeden z jeho najhorších alebo dokonca najhorší film, tak podľa neho nebudem hodnotiť ako je na tom Seagal teraz. To budem až, ked´ uvidím film Ruslan.

chiara

chiara (hodnocení, recenze)

na IMDB, píšu že je to jeho najhorší film. To som teda zvedavy čo to bude.

boyd.

boyd. (hodnocení, recenze)

film už mám stahnutý, takže se na něj brzy juknu, samozdřejmě zatím bez titulků

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Aj ja som už veľmi zvedavý na komentáre, ale od niekoho, čo si Seagala aspoń trochu váži. A keby bol v nich film zhodnotený po viacerých stránkach.

Hudy13

Hudy13 (hodnocení, recenze)

uz je to dostupne na nete...som zvedavy na prve komentiky...ja si pockam az ked budu titulky,inak by som to uz mal pozrete :))))

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Námet určite trochu pripomenie Silu úderu, ale toto bude určite podstatne lepšie, lebo Sila úderu sa Seagalovi moc nepodarila, jednoznačne jeden z jeho najhorších filmov. A trailer je dosť dobrý.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak tohle by mohlo trochu připomínat film také se Seagalem a to sice film SÍLA ÚDERŮ,také to bylo sci-fi,ale tohle bude ještě větší sci-fi-určitě to bude good. Chce to trochu změnu,aby se Steven taky trochu porval s démony...............

Mordenroth

Mordenroth (hodnocení, recenze)

He lives by the sword. They will die by it. - Steven Seagal versus upíri!!! Tak toto bude pecka! :-)

Reklama

Reklama