foto

Jeff Chase

  • nar. 17.1.1968 (50 let)
    Paterson, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Escape Plan 3: Devil's Station
2018 Avengers of Justice: Farce Wars
Moose
The Domestics
2017 Baby Driver
2016 The True Memoirs of an International Assassin
2015 Temné kouty
2013 Blood Shot
Missionary
Pot a krev
2012 Freelancers
Jak porodit a nezbláznit se
Looper
Rock of Ages
2011 Mechanik zabiják
Nebezpečný žralok (TV film)
Sam Steele and the Crystal Chalice
Sejmout zabijáka
2010 Chůva v akci
Hard Breakers
Knucklehead
2009 Ace Ventura Junior: Zvířecí detektiv (TV film)
Poslední noc
Star Trek
The Slammin' Salmon
2008 Dealer
Rocket
S Billem na rybách
2007 Královna ročníku
Maximální rychlost
Nurses (TV film)
Živí nebo (ne)mrtví
2006 Mission: Impossible III
Voják
2005 Děti Ameriky
Kurýr 2
Lenny, zázračný pes
2004 Kat
2003 Dunsmore
Velké dítě Dickie Roberts
Vítejte v džungli
2002 Benjamins
2001 Stíny minulosti
Černý rytíř

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Treasure Hunt (S04E17)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
New Orleans - Přísně tajné (S03E20)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 6 (S01E06)
Hindsight (TV seriál)
2013 Banshee (TV seriál)
Šílená posedlost (S01E10)
Pod kupolí (TV seriál)
Narušené kruhy (S01E07)
2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2010 Chuck (TV seriál)
Chuck a první hádka (S04E07)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2008 Dexter (TV seriál)
Efekt motýlích křídel (S03E08)
2007 Chuck (TV seriál)
Chuck a chlupáč (S01E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Hledaná osoba (S01E08)
2006 Pepper Dennis (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Mapy nemluví 1 (S02E01)
2005 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a malý Monk (S04E08)
Alias (TV seriál)
Nepovolaným vstup zakázán: 1. část (S04E01)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2002 She Spies (TV seriál)
Alias (TV seriál) - a.z.
Vyšetřování (S01E17) - a.z.
2001 Alias (TV seriál)
Dvojník (S01E05)
Zlomené srdce (S01E04)
2000 Sheena (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

TV pořady

2002 Cedric the Entertainer Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace