Reklama

Reklama

Poslední noc

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velitel Tao (Steven Seagal) vede speciální vojenskou jednotku složenou z bývalých členů civilní stráže na krvavou misi, jejichž cílem jsou krvežízniví upíři. Na planetě přežilo jen několik málo lidí, kteří jsou však infikováni a uvězněni v nemocnici. Tao je jejich jedinou nadějí. On však také ví, že jediným lékem na jejich záchranu je jejich smrt. Nastává čas postavit se proti krvežíznivým stvůrám. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Upíři nebo zombie, Seagal a mačeta, Crudo a noc. Dalo by se říci, že Richard Crudo natočil perfektní postkatastrofické sci-fi a Steven Seagal si konečně zahrál v životní roli...ano dalo, jenže to má háček, film se jmenuje Poslední noc a bohužel se opravdu celý odehrává v noci. Výkony všech herců a celého štábu jsou uchvacující, škoda že to nevidíte. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Dlho som rozmýšľal, čo tu ešte nebolo. Steven Seagal v horore. Ono to samozrejme tak úplne čistý horor nie je, pretože stále je to film Stevena Seagala a toho si v „klasickom“ horore neviem predstaviť (hoci by som chcel, bez srandy). Ale áno, má to dosť temnú a hororovú atmosféru, je to krvavé a upírski zombies sa tu správajú pekne pažravo. Snímka je samozrejme strašne nízkorozpočtová (výpravu ani komentovať nebudem) a akcie je dosť, ale nie je to žiadny zázrak. Tak celkovo mi ale pozeranie tohto filmu nevadilo a celkom som si ho užil. ()

Reklama

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Strach, hrôza nepríjemné pocity. Tieto tri vlastnosti, ktoré by mali vystihovať film vystihujú moje psychické rozpoloženie pri pozeraní tohoto filmu. Strach bol z toho čo to vlastne pozerám. Hrôza bola z tohoh čo to vlastne pozerám. A nepríjemné pocity boli z toho čo to vlastne pozerám. Rumunské ateliéry opäť otvorili svoju náruč pre Seagala. Akože tešil som na tento film, že to bude haluz a tak. Veď predsa tlstý Seagal v hororovom filme musí byť zábava. Ale nie je. Nezmyselné opakovanie záberov ošúchanej steny pred každým strihom a opakovanie tej istej scény trhania čriev vždy keď sa približovali upíri či zombíci pôsobili maximálne rušivo. 1* za nezmyselné dialógy, ktoré som si obľúbil už u Uweho Bolla. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, co to bude, Seagal v hororu, no byl jsem celkem zvědavej. Jeho filmy jsem jsem v poslední době celkem v pohodě přežíval a občas se na to i dalo dívat. Ale tenhle horor byl fakt HOROR. Steven se občas zjevil, někoho rozsekal na hadry, pak odešel, aby za chvíli zase přišel a tak stále dokola. Kdo vyloženě neujíždí na céčkových akčních hororech, ať se tomu raději vyhne. Vzhledem k tomu, že Mistra nechci urazit, dávám alespoň jednu hvězdu. Jo a jak Steven ve filmu řekl, jdu meditovat. ()

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Mám takový sen, že jednou se zeptám Stevena, proč točil filmy, kde podkopává svoji minulost, budoucnost a svoji autoritu!! Chtěl bych znát jasnou odpověď!! Možná to jsou pořád slušné peníze, nic jiného mě nenapadá, doufám ve skrytu duše, že to tak je, protože si nechci myslet, že samotnému jemu se filmy jako je Against the Dark líbí, to by jinak znamenalo, že Steven si nevidí na špičku nosu a je totálně hloupej!! A teď k filmu: Seagal se filmem plouží jako opuchlý bezdomovec, Seagal rezignoval na jakékoliv herectví, Seagal nebojuje...je to velká škoda, protože používat aikido v hororu proti nemrtvím, nebo co to vlastně bylo, by vůbec nebylo špatný!! Nejvíc mě ale překvapuje mizerná choreografie soubojů, dál se dá těžko uvěřit, že i za tímhle filmem stojí desítky lidí, maskérů, koordinátorů, kaskadérů, choreografů...film se de facto odehrává ve dvou místnostech, ve dvou chodbách!! Opravdu smutný zážitek:(!! Jednou větou: Horší už to nebude Stevene!! P.S. Pořád jsem jeho fanda a koukat na jeho filmy budu, dokud bude točit, bastart jeden línej:)!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Pracovní název: The Last Night. (Stocki)
  • Natáčeno od 21.ledna 2008 a během měsíce února. (Stocki)

Reklama

Reklama