Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pořad vysílaný TV NOVA. Reportáže odhalují podstatu politických a finančních kauz. Reportéři pořadu pomohli k odhalení několika z nich, například "Kinský" a "Berdychův gang". Moderují Radek John a Josef Klíma. (duklak2)

Recenze (86)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Je to snad nejdokonalejší publicistický pořad, který jsem měl možnost vidět. Neměl vůbec žádnou konkurenci. Líbil se mi hlavně Josef Klíma, který mě svým vzhledem připomínal jednoho mistra z učňáku. Bylo zajímavé sledovat, jak se odhalují finanční kauzy a pak také chválím reportéry, že se v tomto pořadu vraceli k nevyřešeným kriminálním případům. Za jednu z nejzajímavějších reportáží považuji odhalení kauzy Berdychova gangu. Ze zásady nedám plný počet, ale i ty lepší 4 jsou velmi dobré. Třikrát jsem viděl reportáž z jihlavského podzemí, kde se ve výklenku zjevil jednomu moderátorovi tohoto pořadu duch. Tady se můžete podívat na reportáž: Záhady v jihlavském podzemí ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času velmi kvalitní publicistický pořad, který nás očima Josefa Klímy a Radka Johna provedl nejednou zajímavou kauzou. Něž jim to vlezlo do hlavy, byla to super dvojka, která měla přehled, nebáli se strkat „rypáky“ tam, kde ostatní jo – ovšem postupem času to začalo mezi nimi skřípat a pak se celý tento solidní projekt rozpadl. Jakmile Radek vlezl do politiky, nemohl jsem ho ani cítit a Pepa se taky následně nepěkně vybarvil… ()

Reklama

Fony 

všechny recenze uživatele

Velmi rozporuplný pořad. Na jednu stranu se jim občas povede trefit hřebík na hlavičku a odhalit tak velké kauzy. Na stranu druhou některé reportáže balancují na hranici komičnosti, trapnosti a mystifikace, snad jakoby si autoři opravdu dělali z lidí legraci. Za reportáž o lovu upíru na metalovém koncertě přidávám jednu hvězdu navíc ;-) ()

Flarnytryl odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem měl možnost se detailně seznámit s jedním z případů, o kterém před lety točili pánové Kroupa a Motl reportáž. Jejich reportáž měla se skutečností pramálo společného. Tvůrci pořadu neměli nejmenší problém vylíčit věci po svém a sem tam něco pozměnit tak, aby se jim to hodilo. Na vlastní oči nikdy nebyl pořad o objektivitě, ale o snaze maximálně a za každou cenu šokovat veřejnost. Ale na publicistiku, které se nedá ani trochu věřit, není nejmenší důvod se dívat. ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Těžko se tenhle pořad hodnotí. Určitě nejhorší je Radek John, který senzachtivě snášel kdejakou špínu na politiky, udělal si díky tomuto pořadu obrovskou reklamu a pak se stal stejným hajz**m jako oni. Určitě však díly Stanislava Motla, byli hodně zajímavý a řekl bych, že když se osamostatnil, tak se mu nepodařilo navázat ve svých reportážích - zajímavostí tématu stejných kvalit. Takže hodnotím sice zlatou střední cestou, ale jak jsem napsal výše, čistě jenom z důvodu Motlových příspěvků. ()

Galerie (4)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama