Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní pořad České Televize, kterým provází Petr Svoboda. V každém díle nám představí Petr Svoboda českou rodinu, které dá úkol, který jakmile provedou správně a bez chyb, vyhrávají vysněné ceny, které si sami určili. (rozbris)

Recenze (110)

H34D 

všechny recenze uživatele

Áá, hodina pravdy nastala, vítejte v rodince Novákových, nezaměstnaná maminka dostane za úkol sehnat si do týdne práci, tatínek pseudopodnikatel se naučí točit talíř na penisu, dcerka se přestane řezat do zápěstí a odbarví si zpět ty růžové vlasy a syn leavne místní gang a do týdne sebere odvahu říct rodičům, že byl vyhozen ze zvláštní školy + Petr Svoboda alias entuziastický postkomunista vše nadšeně okomentuje... Ale ne, naopak to bylo někdy zábavné a velice tolerovatelné. 4/10 ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Vždy sa mi páčilo a obdivoval som, ako sa dokážu jednotlivci, ale aj kolektív popasovať s úlohou a dokážu zvládnuť za pár týždňov tréningu aj kúsky, ktoré by si človek myslel, že vyžadujú dlhodobejší tréning. Pravda, nie vždy to každému vyšlo a nervozita v štúdiu bola častokrát veľká. Doteraz si napríklad pamätám, ako sa pani musela naučiť Ludolfovo číslo na 100 desatinných miest. Neviem síce, načo to pani využije v reálnom živote, ale má za to doma nový bicykel, plastové okná a jej deti nový PC :) Českú mutáciu som navyše vždy sledoval radšej, ako slovenský nepodarok, ktorý svojou veľkou papuľou kazila pani Malachovská. ()

Reklama

LuNaj 

všechny recenze uživatele

Být soutěžícími, tak si vyberu pěkně mastné ceny. Auto každopádně, když už by měli, nevadí, všechno se dá prodat:-)) Ok, teď vážně- docela originální námět a fajné úkoly, ale sledovat to sedmidenní zkoušení je kolikrát fakt utrpení. Nesleduju každý díl, teď už spíše sporadicky, ale zpočátku jsme na to čuměli celá rodina. Než jsem přišli na kouzlo DVD filmů. ()

Kindernay 

všechny recenze uživatele

Nedokážu přesně říct proč, ale tehle pořad se mě nikdy nelíbil..asi z části i kvůli moderátorovi, který mě prostě nikdy nebyl sympatickej, ale i celkově se mě to nelíbilo..mám pocit, že jednou říkal ředitel Novy(už nevím,jestli ještě Železný nebo Dvořák), že zrovna tento pořad by na Nově dokázali udělat mnohem líp , a s tím plně souhlasím, myslím si, že tenhle formát by se dal udělat mnohem líp. ()

J.Lajner 

všechny recenze uživatele

Ve své době celkem neokoukaný formát, jehož kvalitu, respektive míru zábavy, silně ovlivňovala skladba jednotlivých úkolů pro soutěžící rodiny. Občas sranda, jindy zklamání a někdy i nefalšovaná nuda. „Princ“ Petr Svoboda v roli moderátora ucházející, hystericky uvřeštěné publikum rušivé a domácí videa mapující přípravy téměř vždy zábavná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno