Reklama

Reklama

Kapka krve

  • Hongkong Zheng ren (více)
Trailer

VOD (1)

Policista Tong (Nicholas Tse) při pronásledování kriminálníka (Keung Ho-man jako Cheung Yat-tung) nešťastnou náhodou usmrtí dceru státní zástupkyně (Ann Gao v podání Zhang Jing-chu).Tragická událost má ale o několik měsíců později pokračování. Cheung nechá unést Anninu druhou dceru. Vydíráním zoufalé matky chce docílit ztracení důkazů ze soudního spisu, které ho uvědčují z dalších zločinů. Tong, který se u únosu náhodou vyskytne, se snaží holčičku nalézt a napravit tak svou chybu z minulosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (48)

URBAN 

všechny recenze uživatele

Asijské filmy mám rád , jenže tento se bohůžel nepoved . Byl špatný už od základu . Dejme tomu že příběh byl dobře sepsán , ale jeho zpracování teda nic moc , jediné co se mi na něm líbilo bylo spojení všech příběhů , ale to v konečném důsledku taky nebylo zrova nic extra . Mít to v rukách někdo jíný , možná by to dopadlo mnohem líp . ( 18.5.14/MAC ) ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Tento thriller mě zaujal zajímavým poskládáním děje, postavami, které mají svá traumata a pokuší se z nich dostat. Nicholas Tse v roli odhodlaného policisty snažící se zachránit dceru žalobkyně je velmi přesvědčivý, film působí někdy dost realisticky a drsně, jeho atmosféra se neustále mění, ale dostane se vám spolehlivě pod kůži. Akční scény jsou výborné ať automobilová honička na začátku, nebo běh po svých městem. Konec filmu mi připomněl http://www.csfd.cz/film/238195-open-city-mubangbi-dosi/ kdy celý přívěh se vyjeví až na konci a konečně vše zapadne na své místo. Občas trpí scénář nelogičností, ale herci na to dávají spolehlivě zapomenout, jestli chcete vidět krimi v napínavém tempu ,které se čím dál víc stupňuje jste tu správně. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, tak trochu nestandardní, i když místy nudný. Zvláštní svou atmosférou i podáním celého příběhu. Celou dobu, co jsem se koukal, jsem si říkal, klasický standard za 3 hvězdy. A když jsem to dokoukal, dávám 4. Zprvu ani nevím proč, teď při psaní komentáře zjišťuji, že se mi asi opravdu líbila jeho celková atmosféra, která z akčního thrilleru udělala i trochu drama a navíc cítím, že je to správně. Oslovila mě i hudba, což je hodně zajímavé, protože asijskou filmovou hudbu opravdu nemusím. Za mě 75% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// +celkem brutální akce, soupeři si tu jdou tvrdě po krku, motivace všech tří postav je pochopitelná -docela zamotaný děj, místy nepřehledný, občas se to zdá jako nekonečná naháněčka, emocionálně mě film nepohltil, na rozdíl od jiných jak tomu bývá zvykem/// Očekávání byla zřejmě větší, protože výsledný dojem je dobrý. A na to u Hong Kongských akčních filmů nejsem zvyklí. Očekávám od nich hodně. Nicméně své diváky si film najde. Akce je tu hodně, je dobře natočená. Atmosféra bezmoci tu funguje na jedničku. Jen to mohlo být dějově trochu stravitelnější./// Celkem 60%/// ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Ak by som chcel kritizovať, tak poviem, že film je možno trochu moc vykonštruovaný a niektoré vyśetrovacie postupy pripomínajú tie z televíznych kriminálok, no v tomto prípade sú to len malé muchy v inak bezchybne fungujúcom filme. Film je predovšetkým veľmi intenzívnou a dosť brutálnou jazdou, vystavanou na charakteroch, ktoré by sa daľi prirovnať k pouličným psom. Rozdeľenie policajti vs zločinci síce existuje, no motívy postáv majú skor osobný charakter. Náhoda privádza hrdinov do extrémných situácii a trauma, či hmotná núdza ich núti robiť extrémne činy. Zážitok umocňuje hlavne veľmi silná audiovizuálna stránka, vysoké tempo sposobené časovým limitom a realistické násilné scény dodávajúce filmu veľmi dusnú atmosféru. To všetko zabalené do posobivej filmovej skladačky v ktorej v závere všetko do seba zapadne. (9/10) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama