Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento pořad televize Nova uvádí Ivan Mládek spolu se svou skupinou Banjo Band. Zábavná show provázená scénkami, vtipy a různými vystoupeními hostů. (poz3n)

Recenze (65)

Čtec 

všechny recenze uživatele

Mládkovo obludárium je tak strašný až je to vlastně docela dobrý. A tak, jak jsem si to začal uvědomovat, postupně přidávám hvězdičky, z jedné jsem už na třech (a kdoví co bude dál). A potom ještě ta Lenka Plačková. Pořád nevím, co se mi na ní líbí, ale prostě se mi líbí. Tak někdy koukám vyloženě kvůli ní. Asi možná, že mám rád brejlatý. A ona je má teda pořádný. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Vždycky mi to připomene takovou tu nekomerční staromilskou tvář TV Nova a s odstupem let je to vlastně tak trochu příjemná nostalgie. Mládkův styl vyvpravování anekdot, kde by bez použití slůvka ŽE byl zcela ztracen, mi moc nikdy ale neseděl. Kdysi jsem četl jeho povídky a to bylo docela vtipné. Country estráda už moc vtipná nebyla, ale jako televizní formát velice neotřelý způsob. ()

Reklama

Stocki 

všechny recenze uživatele

Skoro jasno místy skoro zataženo. Asi tak nějak bych zhodnotil scénky v tomto pořadu. Zatímco Suděk Lobota zde prožil svůj strmý pád do trapného propadliště dějin a později úplně zmizel, koktavý Milan Pitkin naopak dokázal pobavit na plné čáře. Do tohoto mixu přimícháme celkem solidně připitomělého inženýra Kubu a velmi povednou Betty Kušnírovou a vznikne celkem slušný základ této show, které pochopitelně velí sám velitel Mládek a zdejší Saskia Burešová v podobě Lenky Plačkové. Hudební vystoupení, když opomenu samotný Banjo Band, mě nijak neoslovila, jelikož country není zrovna můj šálek hudby, ovšem následné ohodnocení s kuličkami a esšálkem bylo poměrně nápadité a zábavné. Suma sumárum = Slušný standard. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Humor a osobnost tohoto člověka, tedy Ivana Mládka je mi sympatický. Už dříve se mi líbil i jeho povídky. Taky kdo to neví, tak dobře zde popudil disidenty, když uspěl nečekaně v Polsku s "Jóžinem z bážin", tak se tahle písnička nazpívala i v Belgii, a tam z něho tamní noviny udělaly trpícího za komunismu skrz komunismus, neb byl disident. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhý pokus Ivana Mládka o natočenie zábavnej televíznej relácie bol, mierne povedané, zbytočný. Jeho prvá "Čundrcountry show" priniesla niečo nové. Takže aj napriek diskutabilnej úrovni humoru, to bol zaujímavý projekt. V "Country estráde" sa už len zväčša opakuje. S tým istým kolektívom podivínou sa snaží znova baviť divákov. Na mňa to už však nejak nezaberalo. Dokonca ani ten ukoktaný Pitkin mi neprišiel nijak zábavný. * ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama