Reklama

Reklama

Hulk Vs.

  • USA Hulk Vs.
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Jedná se v podstatě o dva krátké asi čtyřicetiminutové filmy. V prvním se proti sobě postaví Hulk a Thor a ve druhém Hulk a Wolverine. V první části Thorův zlý bratr Loki vypudí z Hulkova těla Dr. Bannera a získá kouzly kontrolu nad Hulkem. Využije jeho síly a setká se s Thorem v epické bitvě na Asgardu, sídle bohů. Je na Thorovi, aby dokázal nemožné a zastavil Hulka. Ve druhé části dostane Wolverine za úkol vystopovat nebezpečnou zrůdu, která zničila a zmasakrovala jednu osadu. Samozřejmě, situace se komplikuje a objevuje se Sabretooth s celou partou právě v okamžiku, kdy Wolverine zaměstnává Hulkovu pozornost. Je jen na něm, aby vše vyřešil a viníci byli potrestáni. (Aurius)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Od Marvelu se poslední dobou sype jeden animáč za druhým, je viděl jak moc si tvůrci přejí úspěch blížící se hrané týmovky, na kterou měl Hulk vs. Thor a Hulk vs. Wolverine navnadit rovnež. A víceméně účel splnil. Ono není moc co hodnotit snad kromě animace, která je opravdu na hodně vysoké úrovni. Jinak totiž ve filmu není takřka nic jiného než-li nepřetržité souboje a akce. I když jeden poznatek jsem si odnesl: Komiksové filmy se o svou budoucnost opravdu bát nemusí, existuje tolik hrdinů a padouchů, že kombinací jejich možných střetů bude vždy dostatek :-). ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. Thor: tak Thor má svoj potenciál vždy, ale v animákoch od Marvelu je vždy nejako pozadu a aj dejová linka je vskutku zaujímavá..akciou sa nešetrí...ale proste táto kombinácia nie je pre mňa taká zaujímavá..za 2 Hulk vs. Wolwerine: Wolwerine je borec, narozdiel od Thora..hláškuje, je fajn...a táto kombinácia je omnoho lepšia a priamočiarejšia...a prišiel aj Deadpool čo pridáva dosť na príbehu...vynikajúca druhá časť..jasné za 4 Hulk som nikdy nemal moc rád...ale v kombinácii s Wolwerinom sa mi páči...celkovo za 3 ()

Reklama

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Dva príjemné krátke príbehy, ktoré chystajú pôdu pre celovečerné filmy. Prvému sa to darí, pretože Wolverina zbožňujem a ten sa venuje práve jemu. Plus mi nedá nespomenúť super hláškujúceho Deadpoola. Druhý príbeh ma už tak nenadchol. Tá kombinácia severských mýtov a marvelovského superhrdinstva ma neberie ani v komixoch, ani v rozprávkach, a filmu Thor sa tiež dosť obávam. Animácia príbehov ale neurazí a celkový dojem je v rámci žánru dobrý. (60%) ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Hulk vs. je solidní animák. Část s Wolverinem je akčnější a díky syrovým hláškám Logana a taky díky Deadpoolovi vtipnější. Naopak Část s Thorem je epičtější, výpravnější a s lepší hudbou. Trošku mě zamrzela rozlišnost v animaci. Délka je odpovídající. Celkově vzato se jedná o lehce nadprůměrný animák, který ničím nevyniká, ale rozhodně neurazí... Lepší 3* ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Wolverine vs Hulk: akční zábavná jízda, kde Wolverine hlasí ostošest (zdatně mu sekunduje Deadpool) ***** Wolverine vs Thor akční a už né tolik zábavná jízda, ve které se díky veškeré mytologii ztrácíte ** Výsledkem jsou dvě naprosto odlišné poloviny, které jako celek se hodně ruší. Osobně mi vadilo, že Wolverine vs Hulk skončil tak jak skončil. Vykašlat se na Thora a dát dalších xx minut dovršení boje. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Hned ze začátku filmu, kdy se jde Wolverine napít z tůně, sáhne do vody, ale jeho odraz v ní se ani nepohne. (Syna.1990)
  • Tržby za prodej DVD v USA: $6,052,218. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama