foto

Steve Blum

  • nar. 28.4.1960 (57 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tangled: Before Ever After (TV film)
2016 Batman: Bad Blood
Ginger & Snapper
2015 Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)
Niko and the Sword of Light (TV film)
2014 Liga spravedlivých: Válka
Škatuláci
2013 Lego: Batman
Marvel Superhrdinové (TV film)
Neporazitelný Superman
Scooby Doo a děsivý strašák
Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2011 Obraz
2010 DC Showcase: Green Arrow
2009 Aussie and Ted's Great Adventure
Hulk Vs.
2007 Strait Jacket
2006 Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2003 Night B4 Christmas, The (TV film)
2002 Lilo & Stitch
2000 Blood: The Last Vampire
Digimon
1998 Shadow Builder
1997 Armitage III: Poly Matrix
1996 Streetfighter Animation
1994 Beanstalk
1987 West Is West
1986 Amagaedun uzu
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)

TV seriály

2017 Na vlásku: Seriál (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
In the Name of the Rebellion: Part 1 (S04E03)
Heroes of Mandalore: Part 1 (S04E01)
2016 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Krůčky do temnoty (S03E01)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Past na Lothalu (S02E01)
Požár napříč galaxií (S01E14)
Povstalec povstal (S01E13)
další epizody (6)
2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
Cesta Jediů (S01E09)
Síla v temnotách (S01E08)
Den Impéria (S01E07)
další epizody (9)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Turbo FAST (TV seriál)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
2011 Shelf Life (TV seriál)
2010 Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
2004 Megas XLR (TV seriál)
2002 Gun Frontier (TV seriál)
2001 Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace