foto

Steve Blum

  • nar. 28.4.1960 (60 let)
    Santa Monica, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
2019 Batman: Hush
Critters Attack! (TV film)
LEGO DC: Batman - Family Matters
2018 Bumblebee
Dorothy's Christmas in Oz
Star Wars: Tales of the Twin Suns, Episode One: Birth of a Monster
2017 Na vlásku před šťastně až na věky (TV film)
2016 Batman: Bad Blood
Ginger & Snapper
2015 Marvel's Super Hero Adventures: Frost Fight! (TV film)
2014 Liga spravedlivých: Válka
Škatuláci
2013 Lego: Batman
Marvel Superhrdinové (TV film)
Neporazitelný Superman
Scooby Doo a děsivý strašák
Transformers Prime Beast Hunters: Predacons Rising (TV film)
2011 Obraz
2010 DC Showcase: Green Arrow
Marvel Super Heroes 4D
Scott Pilgrim vs. the Animation
2009 Aussie and Ted's Great Adventure
Hulk Vs.
2007 Strait Jacket
2006 Ultimate Avengers: Konečná pomsta
2003 Night B4 Christmas, The (TV film)
2002 Lilo & Stitch
2000 Blood: The Last Vampire
Digimon
1998 Shadow Builder
1997 Armitage III: Poly Matrix
1996 Streetfighter Animation
1994 Beanstalk
1987 West Is West
1986 Amagaedun uzu
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)

TV seriály

2020 Kipo a divotvorná zvířata (TV seriál)
Cactus Town (S01E04)
Real Cats Wear Plaid (S01E03)
2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 5: The Gunslinger (S01E05)
Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
The Invincible Armour (E26)
Coronation of the Iron Goddess (E25)
House of Flying Pandas (E24)
další epizody (13)
Star Wars: Odboj (TV seriál)
The New Trooper (S01E15)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
The Balance of Power (S02E10)
The Forgotten Fortress (S02E09)
The Automatron (S02E08)
další epizody (5)
Young Justice (TV seriál)
Eminent Threat (S03E03)
Royal We (S03E02)
2018 Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
End of the Dragon Master (E13)
Sacrifice at the Edge of Time (E12)
Unholy Dragon Returns to the Mountains (E11)
další epizody (13)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
The Thorn of Contention (S02E05)
Sky Whale City (S02E04)
The Forest of Fangs (S02E03)
další epizody (5)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Family Reunion and Farewell: Part 2 (S04E16)
Family Reunion and Farewell: Part 1 (S04E15)
A Fool's Hope (S04E14)
další epizody (7)
2017 Dorothy and the Wizard of Oz (TV seriál)
Na vlásku: Seriál (TV seriál)
Niko and the Sword of Light (TV seriál)
From the Depths of Despair... (S01E14)
From the Cursed Volcano to the End of Hope (S01E13)
From the Tunnels of Terror to the Den of Doom (S01E12)
další epizody (13)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Rebel Assault (S04E09)
Crawler Commandeers (S04E08)
Kindred (S04E07)
další epizody (15)
2016 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Destiny (S01E15)
Night of the Hawk (S01E08)
Star City 2046 (S01E06)
další epizody (6)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Dvojitý agent Droid (S03E18)
Vize a hlasy (S03E10)
Spojenec (S03E09)
další epizody (20)
2015 Hunt the Truth (TV seriál)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Pickle and Peanut (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Odkaz (S02E10)
Budoucnost Síly (S02E09)
Gravitační past (S02E08)
další epizody (14)
2014 Mixels (TV seriál)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Cesta Jediů (S01E09)
Síla v temnotách (S01E08)
Den Impéria (S01E07)
další epizody (9)
Legenda Korry (TV seriál)
Remembrances (S04E08)
Reunion (S04E07)
Venom of the Red Lotus (S03E13)
2013 Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Počátky, první část (S02E07)
2012 Dokonalý Spiderman (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Dohra (S01E12)
Kostlivci ve skříni (S01E11)
Změna rovnováhy (S01E10)
další epizody (8)
2011 Shelf Life (TV seriál)
2010 Jonah Hex: Motion Comics (TV seriál)
Sidekick (TV seriál)
Transformers Prime (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
2004 Megas XLR (TV seriál)
2002 Gun Frontier (TV seriál)
2001 Transformers: Robots in Disguise (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice