Reklama

Reklama

Hra na vraha

všechny plakáty
Trailer

Parta studentů slaví konec studií v odlehlém prázdninovém domě. Bujarou zábavu však razantně ukončí přítomnost sadistického psychopata, který je zatáhne do dobře promyšlené smrtící soutěže. Pravidla jsou jednoduchá - kdo chce přežít, musí zabít ty ostatní. Kamarády i páry čeká zkouška důvěry. Vztahy se začínají rozpadat, napětí roste a naděje na přežití slábne. Domů se dostane jen jeden. Kdo přežije? Někteří budou bojovat pro lásku, někteří pro přežití, ale všichni se změní. Protože hluboko uvnitř jsme všichni zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

V podstatě se jedná o to samé co například tohle https://www.csfd.cz/film/169070-9-hracu-se-smrti/komentare/. Největší problém je v postavách a v jejich psychologii minimálně 3 (ten tlusťoch, kluk co spí s více holkama a holka , která ho údajně miluje) mohly mět slušný potencionál, který je absolutně nevyužitý. Vraždy zaujmou zhruba jen tak 2 a ten vrah je tam zbytečný jelikož jen je venku a tahá za nitky. 60 procent. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jsem měl pocit, že film bude hodně špatný a taky jsem se vůbec nemýlil. První věc, která se mě dost nelíbila je nesympatické obsazení a katastrofální herecké výkony, kterým dodává šťávu naprosto ubohé dialogy. V okamžiku, kdy nám vrah nalajnuje hlavní dějovou linii, tak v tom momentě začíná hra o komedii. Jestli se tvůrci snažili nás šokovat, tak jejich práce se rovná bodu nula, jelikož psychologie postav a dramatičnost vůbec nefunguje. Naprosto předvídatelný děj, nelogické a spíše úsměvné chování postav, vraždy nezajímavé a tak mé hodnocení vychází na 0,5 hvězdičky…. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Což o to, šoupnout osm kamárádů na prázdninovou chatu a nechat je, aby se tam pod dohledem vyšinutého psychopata navzájem povraždili, není vůbec špatný nápad. Vlastně je to velice dobrý nápad, s nímž mohl nějaký šikovný scenárista udělat hotové divy. Bylo by třeba jen pořádně zapracovat na psychologii postav a nervák by byl na světě. No bohužel scenárista Kill Theory nejspíš zas až takovým talentem neoplývá (na druhou stranu, úplný břídil to také nebude), takže jsme se dočkali jen poměrně zábavného slasheru, který nevystraší, nepřekvapí a ani nezhnusí brutalitou, ale nudit se u něj dost dobře nelze. Po zhlédnutí bych mohl být relativně víc než spokojený, ale představa drsného psychologického hororu, který se byl býval mohl jmenovat stejně, mou spokojenost mírně nahlodává. I přesto ale hodnotím silnějšími třemi hvězdami. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Hra na vraha je naprosto špičkovou ukázkou slasheru,jak by neměl součastný horor vypadat a nebo minimálně jaký už bych nerad ještě někdy viděl.Tuto splácaninu bych pustil asi jen tak každému začínajícímu filmaři,který by se chtěl pustit do natočení nějaké té vyvražďovačky,aby viděl,čemu se má vyvarovat.K tomu mě docela děsí,že tu je ostatními komentáři vychvalována zajímavá zápletka.Cože?Že to je sled klišé by se dalo ještě opomenout,ale že celé to nekrvavé vybíjení je sešroubovanou nudou,kde to skřípe i v těch nejhladších scénách,to se vážně jen tak nevidí.Hloupé chování postav,rozuměj obětí,je v hororech též obvyklá neřest,ale banda takových tupounů jako zde,to už bylo vážně moc.Dále používání nekončících a do očí bijících scénáristických berliček a v závěru pitomoučkého znovuoživování,to byli jen další zářezy v tomto hodně nepovedeném hororovém paskvilu.A tomu všemu dává korunu neuvěřitelné obsazení.Snad jsem se ještě nesetkal s filmem,kde by mi byly KOMPLET všechny postavy tak protivné,nesympatické a destruktivní pro celý film.Hra na vraha je zkrátka jedním z nejhorších slasherů za posledních x- let,je bez herců,bez atmosféry,bez napětí,bez krve a bez alespoň trochu akceptovatelné zápletky,takže vážně prostě hororová PECKA! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad, který se ale trochu utopí v propletenci klišovitých komplikovaných mezipostavových vztazích, ovšem postavy nejsou tak tragické, jak už je možná dnes zvykem u podobných filmů očekávat. Konec je trochu násilně šponovaný. Trochu takový sawovský model, ale úplně jinak podaný. Rozhodně námět na přemýšlení (např. o tom, jestli by se to vůbec dalo natočit lépe, jestli na to ten dobrý nápad vůbec má). Naštvalo mě, že i tento film trpí klasickým nešvarem – nejhezčí postava zhyne jako první. Ale myslel jsem si, že to bude horší. ()

Galerie (107)

Reklama

Reklama