Reklama

Reklama

Nikdo neví o celebritách více než my! Vstupte s námi do života hvězd. (oficiální text distributora)

Recenze (95)

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

To je tak neuvěřitelně důležitý pořad! Karel Gott vydá nové album, no to je něco! A Lucie Bílá prý s někým spala, to je neuvěřitelné! A Tomáš Klus šel do bordelu, no já se pos*ru! A Lucie Vondráčková prý... Tohle se dozvíte v jednom díle tohoto pořadu. A nebojte se: v dalším díle bude toho dvakrát tolik! ()

MikeCool odpad!

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Nova nemůže být pozadu a po vzoru Top Star magazínu od Primy tu máme další bulvární TV-pořad Prásk!, verze Nova. Inteligentní Nova, která nás naučila, že voda v zimě zamrzá a že melouny spadlé na zem zřejmě křupnou by se podle mě neměla do ničeho nového pouštět a do showbyznysu už vůbec ne! ()

Reklama

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Afektovaná prihlúpla zbytočnosť. Dokonca aj taká Smotánka alebo VIP správy majú aspoň svoju predstieranú úroveň, táto novácka sonda do života celebrít sa však hrá na posledného križiaka bulvárnej žurnalistiky. To si rovno môžem zobrať dvojstranku z Nového času a nalepiť ju na televízor - vyjde to prakticky naisto. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Co je? Co si to dovolujete? Pět procent? Vždyť v pravdivém publicistickém pořadu Prásk je poměr gejínů vůči těm, co preferují kusy prochcaného masa opačného pohlaví, nejméně půl na půl! Tak to koukejte dorovnat. Klauniády Volopíčové (z neznámých důvodů nezpochybnitelné vůdkyně stáda) a ostatních zbytečných jedinců stojí za plnou palbu, ne? Vypůjčím si od klasika - je to tam samý debil, blbeček, debil, blbeček, debil, blbeček, ale pozor, změna - vzadu stojí dvě kurvy vedle sebe. Je šokující, jak se národ trapně cuká, místo aby zakoupil product placement a dopomohl mediálně se prostituujícím zoufalkám (a zoufalcům) k odvrácení jedné z desítek exekucí. To lížou opatek Partyšové či cumlají tukem vyztuženého svraštěra spratka z Řeporyj pro srandu králíkům? Vzpamatujte se, kola kapitálu se sama neroztočí, koukejte se zamindrákovat z toho, co nemáte, při pohledu na vymyšlené statky elity národa, rozkurvěte si kvůli tomu život, vztahy i psýchu a všem bude lépe! ()

MrAldridge

všechny recenze uživatele

Dnes jsem poprvé a to kvůli Landovi zapnul tuhle kravinu. Když takhle vidím moderátorské (ne)umění mladého Novotného, tak přemýšlím co by tento mamlas dělal, kdyby jeho otec nebyl rádoby komik a levný vyplňovač trapných pořadů nejstupidnějšího média vesmíru. Nechci urazit žádnou profesi, protože si myslím, že každá profese je svým způsobem důležitá...ovšem zřejmě krom profese moderátora Prásk...! ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama