Reklama

Reklama

Frozen

  • Velká Británie Frozen
Trailer

Skupinka fanúšikov snowboardu a ostatných zimných športov poblúdi v mrazivom počasí a bude sa musieť popasovať s bojom o prežitie. (tom88)

Videa (1)

Trailer

Recenze (514)

liskam odpad!

všechny recenze uživatele

No to snad dělají prdel né...?? Jak někdo může takhle odfláknout film to nechápu, moc by mě zajímalo kterej vygumovanej debil měl na starosti technickou stránku filmu a který retardovaný děcko dělalo scénář. Oni si snad myslí, že diváci mají v palicích jen sračky a navíc nebyli nikdy v horách lyžovat a pokud ano, jezdily jen na pomách a kotvách. Kdyby tohle někdo udělal v 80tých letech, možná by se to tady u nás ve východním bloku chytlo, to jen málokdo z nás věděl jak vypadá sedačka (navíc by se tam i tahle filmová sedačka svým stářím hodila.) Ale v dnešní době by se takovéhle věci snad točit neměli né..? Navíc to "ztroskotání" je přímo k smíchu. Tolik náhod na jednou se snad nestalo ani v "celestýnském proroctví". Chtělo by se mi tu rozepsat o všech vyloženě debilních úsecích týdle slátaniny, ale jen na to pomyslím mám tep 200. takže vám pouza povím že jsem na tuhle hovadinu vydržel koukat pouze 47 minut. víc jsem psychycky prostě nevydržel. Za mě 15% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Můj komentář může obsahovat spoiler. Takže jak bych se vyjádřil. Film se mi dost líbil ale to co jsem dostal na konci z toho se mi chtělo blinkat. Přijde mi jako kdyby si bůh říkal " No já počkám až ti dva kreténi zhebnou abych zachránil tu pizdu". Fakt konec mě tak strašně nasral že bych plakal. Kdyby tu ženskou hrál někdo jinej nebo by ta její postava nebyla tak otravná možná bych si film užil víc. Takhle mě každá její replika štvala. Ale ne na konci se prostě musí ukázat že je nejsilnější. Každopádně ke zbytku nemám moc výčitek. Adrenalinový thriller kterej mě nenechal vydechnout. Herci kromě tý ženský hrály dobře a nevadily mi. A Kane Hodder jako bonus potěšil. Film nenudil neustále se něco dělo a celé to uběhlo jako voda. Atmosféra byla parádní a vlci sympatičtí. Výborný film kterej nenechá vydechnout. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Adama Greena som si obľúbil hlavne vďaka Chillerame a následne zhliadol všetky jeho (vtipné) kraťasy. Z jeho celovečerákov som videl iba Hatcheta, ktorý bol pre mňa skôr sklamaním, ale Greena stále považujem za režiséra kvalitných hororových komédií. A po Frozen sa pýtam: Prečo režisér, ktorý takto pekne zvláda prácu s napätím a emóciami, prečo mrhá talentom a stráca čas točením komédií? Ak raz vznikne naozaj vážny horor made by mr.Green, mohla by to byť pecka. Rovnako ako mohla byť pecka Frozen, mať k dispozícii prepracovanejší scenár a kvalitnejších hercov. 75% ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Frozen měl být filmem minimalistickým, ve výsledku je však pouze filmem nudným, scenáristicky značně nedopečeným a v některých chvílích i výrazně nelogickým, což platí především o nevěrohodném chování postav. Vskutku mrazivě napínavých momentů tu je poskrovnu a na celém filmu je znát, že tvůrci, ač disponovali celkem dobrým základním námětem, od druhé poloviny takříkajíc vařili z vody, aby se vůbec dobrali celovečerní stopáže. Nebýt krátkých výstupů hladových vlků, nehnulo by to se mnou vůbec. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Tři kamarádi se vydaj na kopec, že si trochu zalyžujou a co se nestane. Ztroskotají na lanovce (úplně osamocený, odříznutý od světa). Po chvilce jsou kamarádi pouze dva. Ono čučet devadesát minut na dvě osoby sedící na lanovce, řešící dilema zda skočit, nebo šplhat po laně neni zrovna látka, ze který by se dalo těžit nějaký silný napětí. Kamera během první půlhodiny vystřídá všechny možný úhly a pak všechno upadá do strašný nudy a stereotypu, přičemž mráz netíží jenom zúčastněný, ale silně ovlivňuje i jejich logický myšlení (žena usne a ruku schválně nechá na železný tyči, aby jí tam přimrzla. Takhle usne jenom úplnej idiot. Reflexy fungujou i ve spánku, takže tu ruku by si normální člověk schoval pod bundu i během spaní). Já nemam s podobnou situací žádný zkušenosti, ale dle mého bylo po jejich jednací stránce úplně všechno špatně (kdyby ten první týpek skočil dolů a nechal si ten snowboard, tak ten pád by byl díky němu o něco příjemnější. Možná by si zlomil nohu jenom jednu a pak vesele dojel pro pomoc, film by tak mohl po 30 minutách šťastně skončit). Dialogy jsou jenom tupou výplní aby se ve filmu nemlčelo (jsem vděčnej, že jeden místní uživatel přeložil z ruského jazyka tuto látku, ale bezchybně přeložená byla snad jenom cedule s nápisem Danger). Film je celkově naprosto zbytečnej a to i navzdory tomu, že si na nic nehraje. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (14)

  • Hlas, jenž vysílačkou oznámí projetí poslední sedačky, patří Deemu Sniderovi, zpěváku kapely Twisted Sister. Jeho syn se na filmu podílel coby asistent režie a můžeme ho vidět ve scéně z kavárny, má na sobě tričko otcovy kapely. (SHI-SHA)
  • Predstavitelia hlavných postáv, Shawn Ashmore a Kevin Zegers, sú blízkymi priateľmi aj v reálnom živote. (MikaelSVK)
  • Jedným z mnohých problémov, ktorým museli tvorcovia pri natáčaní čeliť, je fakt, že režisér Adam Green má panický strach z výšok. (beso74)

Reklama

Reklama