Reklama

Reklama

VOD (1)

Kamarád taky rád... Kassie (Jennifer Aniston) je emancipovaná čtyřicítka se smyslem pro humor. Má kariéru, dobrého (byť poněkud neurotického a hypochondrického kamaráda) a sem tam nějakou známost. Biologické hodiny ale nemilosrdně tikají, a tak se Kassie rozhodne mít dítě. A to bez muže, jen s drobnou pomocí dárce spermatu. To se ale kamarádovi Wallymu (Jason Bateman) vůbec nelíbí a udělá záměnu. Pak se jejich cesty na sedm let rozejdou. Při jejich dalším setkání je už přítomen malý, okatý, lehce neurotický rozumbrada Sebastian (Thomas Robinson), který si s Wallym nejen velmi dobře rozumí, ale je mu i podobný. Hádejte, jak to dopadne? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (332)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nudná, natahovaná a ničím nezajimavá romanťárna, ve které nás Jennifer Aniston přesvědčuje, že v kvalitní romantické komedii už asi prostě nikdy hrát nebude. Chemie mezi ním a Batemanem je nulová a to i přesto, že se Bateman celkem snaží. Klišovitý scénář plný nudných dialogů a trapných fórků mu však moc prostoru nedává. Aspoň, že ten Goldblum byl fajn. ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Pohodová odreágovačka, která neurazí. Duo Jason a Jennifer funguje skvěle, a film je plný spoustů jak vtipných, tak smutnějších momentů. Konec byl samozřejmě předem určený, takže nijak nepřekvapil, nicméně i tak potěšil, protože Jason a Jennifer se k sobě opravdu hodí. Dávám trošku nadsazené 4 hvězdy za to, jak dokonale ti dva +malý Thomas, ve filmu fungují. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu můžu pochválit snad jen obsazení (Jeff Goldblum mě ve své roli fakt bavil), v němž se nevyskytoval nikdo, kdo by mi jakkoli vadil. Tak, klady mám za sebou, teď už jen to ostatní. Základem od něhož se všechno odvíjelo, byl způsob početí, kterážto záležitost je dnes ještě aktuálnější než před lety, protože bílí heterosexuálové jsou kvintesencí zla a brání lidstvu v jeho evoluční cestě ke třem mořským mušlím. Tím hlavním problémem, který jsem s filmem měl, byl akutní nedostatek humoru. Tady jsem se vlastně neměl čemu zasmát; hlavním pocitem, který ve mně tato záležitost vyvolala, byla nuda. Příběh se zvolna šinul kupředu, všechno pro mě bylo neměnně šedivé, a když už jsem si myslel, že tu monotónnost nic nenaruší, přišel ten chlapeček s povahou Marvina, robota ze Stopařova průvodce. Ale místo toho, aby byl stejně rozkošně depresivní, byl vlezle otravný, a aby toho nebylo málo, byl ještě i angažovaný. Dalo by se říct, že tato postava poslala pro mě už tak slabou záležitost definitivně do kopru. / Poučení: Chceš si vychutnat tu pravou depresi? Pusť si v průběhu pošmourného podzimního dne tento film. 2*- ()

venison 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna komedie, která hýří vtipem, spíše bych to přirovnala k rodinnému filmu, kde se sem tam zasmějeme.. Ale líbilo se mi to - neurotický Jason Bateman, pohoďačka Jennifer Aniston, vedlejší role patřily výborným Juliette Lewis a Jeff Goldblum a v neposlední řadě roztomilý intelektuál v miniaturní podobě Thomas Robinson. Jako relax můžu jedině doporučit :-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Solidní zástupce žánru romkom. Nic zvláštního, naprostá rutina, vše je jak má být. Ona je sympatická, ale slepá vůči svému budoucímu protějšku, on je zabedněný a spojí je samozřejmě až náhoda a počkat si na happy end musíme až po zdánlivě definitivní rozluce. Jennifer Aniston je žánrový profík, ostatní jí to nekazí, takže není o čem. Ideální relaxační film, který na sebe nestrhává zbytečnou pozornost, neklade otázky, jen plyne a plní svou funkci. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Záměna (Switch) je inspirována povídkou „Baster“ spisovatele Jeffreyho Eugenidese, nositele Pulitzerovy ceny. Poprvé se objevila v magazínu „The New Yorker“ a upoutala pozornost scenáristy Allama Loeba, který se rozhodl téma zpracovat ve scénáři. (Taninaca)

Reklama

Reklama