Reklama

Reklama

Správné místo

(festivalový název) (amatérský film)
  • angličtina Right Place
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Japonsko, 2005, 6 min

Režie:

Kósai Sekine

Scénář:

Kósai Sekine

Každá věc na světě má své předem dané místo a pro mladého hrdinu tohoto krátkometrážního snímku je přesné rovnání věcí posedlostí. Je tak trochu podivín, ale budou mít i ostatní pro jeho posedlost pochopení? Najde se na světě i pro něj to pravé místo? (Ruuzha)

Recenze (14)

headcrab 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle mám sto chutí napálit 5*.Pěkně natočené, je to sranda, a hlavně se v tom tak nějak částečně vidím taky :) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Amatérský film. Japonský muž, který je strašný detailista ba snad puntičkář. Snaží se všechny věci vrátit do původního stavu. Jednou to ale přehnal a jeho šéf ho vyhodil z práce. Svět se mu změní, když najde na ulici kus papíru. Tento snímek mě pobavil a velice zaujal. Ke shlédnutí zde. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

To nízké hodnocení mi přijde trošku přehnané, čekala jsem něco horšího :) Pobavilo mě to, bylo to milé, bylo to i k zamyšlení.. A ta kamera byla skvělá, super záběry, které mému oku lahodily :)) ()

Herr_Flick 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak ani umělecké dílo, ale překvapivě velmi kvalitně řemeslně zpracovaná vtipná pětiminutová zábava. Křup :) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Leckteří profesionálové by si mohli vzít příklad z toho, jak výborně byl natočen tenhle amatérský film. Zatímco snímků o tom, jak roboti získají lidské vědomí, bylo natočeno spousta, příběh o tom, jak člověk získá robotí myšlení a výzor, znám jen tenhle. Jen by mě zajímalo, jestli by se takový člověk ve skutečnosti neštítil zvednout ze země promočený a špinavý leták... např. já uklízím jednou za dva roky, jsem tedy velké čuně, a přesto bych to nikdy neudělal! ()

noctambule 

všechny recenze uživatele

Hlavně po vizuální stránce je to nádhera. Hlavní hrdina nebyl jen trochu výstřední, ale v hlavě to má srovnané správně. ()

LucTheGreat 

všechny recenze uživatele

O perfekcionistovi, který se našel. Místy smutné, místy veselé, celkově pěkné. 75 % PS: Pokladní v sámošce makající v kvádru?? Všechna čest... ()

VeronikaaH 

všechny recenze uživatele

I když to není nic světobornýho, tak za mě dobrý. Na amatérský film to má poměrně kvalitní vizuál. Za zkouknutí to určitě stojí 😉 ()

Reklama

Reklama