Reklama

Reklama

Umlčeni

Trailer

Obsahy(1)

Mladá dvojice – Zakes (William Ash – Nicholas Nickleby, Mambo) a Beth (Christine Bottomly - Čekárna, Venuše) – se za deštivé noci dostane na dálnici do kolize s maniakálním řidičem kamiónu. Stahovací dveře náklaďáku se na malý okamžik pootevřou a Zakes zahlédne cosi, co vypadá jako poloobnažená spoutaná žena. Přestože Zacke si není úplně tím co viděl, informuje policii a pokouší se na incident zapomenout. Beth ovšem lhostejnost jejího přítele velmi rozruší a když dvojice zastaví u pumpy, ve vzteku odejde. Zacke zoufale prohledává okolí, ale po Beth není ani stopy. Když náhle zahlédne odjíždět od pumpy povědomý náklaďák….. Co když řidič jeho přítelkyni unesl? Vydává se za ním a na noční, deštěm zaplavené dálnici začíná riskantní hra na kočku a myš. Vykřičte to do světa – Hush je nejlepší britský horor posledních let. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Joll 

všechny recenze uživatele

Výbornej Horror, určitě jeden z lepších a hlavně není americkej, takže zde není nutný hned ze startu pozabíbet pár blbejch blondýn a svalovců. Jedinou výtku bych měl snad k filtrům na kamerách, to neustálý střídání hlavně ze začátku filmu, je dost nepříjemný a myslím, že i zbytečný. Jinak fandy žánru určitě neurazí a dle mýho názoru spíš nadchne. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně amatérské. Režisér si nepohlídal ani blbou prácí s kamerou a každý druhý záběr je z poloviny rozmazaný. Celý příběh se točí kolem jednoho vola s kapucí, který z důvodu divákům raději neobjasněného chytá ženy do svého fajnového kamionu a chová je na své farmě snad místo králíků. Celý film je vybudován na hrozně debilním příběhu, kde se hlavní hrdinové samozřejmě opět chovají jako banda kreténů ovšem krom toho zde zvládají provádět fyzické výkony hodné olympijských her, a to i s dírami v obou rukách a o pajdavé chůzi. Jako horor tento film rovněž selhal. Tolik zde opěvovaná atmosféra mi tak trošku unikla. A samotný závěr filmu hodnotím, jako jeden z nejubožejších, které jsem zatím měl možnost zhlédnout. Vícekrát už tohle ne. P.S. Ten distributor, který se odvážil napsat výše uvedený oficiální text, by zasloužil Sibiř. Hezčí odpad. ()

Reklama

Romeo5 

všechny recenze uživatele

Film mě překvapoval, zarážel ale chvílemi i nudil. Co mě ale přesvědčilo byli problémy ve vztahu hlavních hrdinů. Žena která neví jestli se rozejít nebo ne, následné zjištění muže že už v sobě měla někoho jiného a neřekla mu to :) No to se to potom zachranuje.Trochu naivních scén a scénáře ale i pár slušných lekaček. Řekl bych že je to opravdu průměr. Co ještě stojí za zmínku a laik si určitě nevšimne je, že uvolnit kontejner ve výšce jediným stisknutím tlačítka u běžného háku a lan autojeřábu, určitě nelze :) .Nejspíš nesehnali elektromagnet ale budiž... :) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Už nikdy nebudu věřit tomu, co je napsané na obalu filmu. Na tomhle zrovna stálo, že se jedná o nejlepší thriller z Velké Británie a i popis filmu byl zajímavý. Tak jsem se rozhodl se do něj pustit a neměl jsem to dělat. Thriller o tajemných únoscích, kteří jsou tak vtipní jako nebezpeční. Celý děj se snaží být originální, tak možná i je, kdy nebyl tak nudný! Je sice pravdou, že se pořád něco děje, ale prostě to nestojí ani za grešli, natož za více hvězdiček, než-li jednu. Tu jednu si to zaslouží, ale víc ne. Už jen z důvodu, že tvůrci neřekli, kdo byl ten týpek v černé kápi. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Mám ráda horory, které se odehrávají v okolí americkým motorestů a čerpacíst stanic lemujících nekonečné dálnice. Nebojte, nespletla jsem si film nebo místo, kde se odehrává. To jen, že tenhle film je tomu podobný, jen se jedná o britskou verzi. A je to poměrně zdařilá verze na tohle téma. Jasně, postrádá to některé věci, které bych tam osobně ráda viděla, například více děje na "místě určení" (toho nahánění hlavního záporáka mi přijde až moc na úkor osvobozovací akce samotné), větší zasvěcení diváka do toho proč tajemný chlap s kapucou unáší ženský atd. Ale to nic nemění na tom, že objektivně je to slušně natočený, slušně zahraný a místy opravdu dost napínavý. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Film měl rozpočet 1 milion liber. (ČSFD)
  • V závěrečných titulcích je ještě jedna scéna. (slovan1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno