foto

Shaun Dingwall

  • nar. 24.3.1972 (47 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Maigret a drahoušek z Montmartru (TV film)
Maigret a noc na křižovatce (TV film)
Sbohem Kryštůfku Robine
2016 Maigret a případ mrtvého muže (TV film)
Maigret klade past (TV film)
2014 Forgotten, The
2013 Léto v únoru
Podezření pana Whichera: Vražda v Andělské uličce (TV film)
Scar Tissue
2009 Královna Viktorie
Mojžíš Jones (TV film)
2008 Umlčeni
2007 Kainovo znamení
Learners (TV film)
Outlanders
Sex, the City and Me (TV film)
2006 Někdo jiný
2005 Za jasného dne
Říkejte mi Kubrick
2004 Long Firm, The (TV film)
2003 Carla (TV film)
Lloyd & Hill (TV film)
2002 Crime and Punishment (TV film)
Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
Villa des roses
Zítra La Scala!
1999 Underground (TV film)
1994 Breed of Heroes, A (TV film)
Druhý nejlepší
No Man's Land (TV film)

TV seriály

2015 Legenda (TV seriál)
Druhý příběh Dmitrije Petroviče (S02E07)
Příběh Iljany Zakajevové (S02E04)
Příběh Dmitrije Petroviče (S02E01)
Smrt v ráji (TV seriál)
Unlike Father, Unlike Son (S04E08)
2014 The Driver (TV seriál)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Above Suspicion: Silent Scream (TV seriál)
2011 Camelot (TV seriál)
Spravedlnost (E05)
Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Fit pro vraždu (S13E08)
2010 Mimo podezření: Rudá Dahlia (TV seriál)
Rock & Chips (TV seriál)
2009 Podezřelý (TV seriál)
2008 Přežít! (TV seriál)
Pán času (TV seriál) - a.z.
Konec cesty (S04E13) - a.z.
2006 Pán času (TV seriál)
Soudný den (S02E13)
Věk oceli (S02E06)
Vzestup kyberlidí (S02E05)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S05E08)
2005 Pán času (TV seriál)
Den otce (S01E08)
2004 Family Business (TV seriál)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
Phoenix and the Carpet, The (TV seriál)
1994 Class Act (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1985 Screen Two (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Dokumentární

2011 Doctor Who: Best of Specials (TV seriál)
2006 Hannibal: Nepřítel Říma (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace