Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Smok 

všechny recenze uživatele

Druhé stretnutie s Disneyho Tinker Bell na DVD a znovu nadpriemerné, hlavne svojou jemnou a detailnou animáciou. Absolútne nenásilná rozprávočka s kopou lesných zvieratiek a pekným príbehom. Aj keď sa mi Zvonilka skôr zdá určená viac pre dievčenské publikum, raz ju zvládnu odsledovať aj mladší školáci, ale tí si už potom budú asi pýtať skôr niečo od Marvelov. ()

ludovit14 

všechny recenze uživatele

Všetky filmy okolo Cililing(Zvonilka) sú veľmi pekne spracované a príbehovo veľmi slušne,sám som videl 3 filmy celé a ostatné som nespočetne veľa krát zazrel-kedže neterka (8 ročná) to sleduje.HOD:75%.je za neterku ku ktorému sa aj ja prikláňam.Veľmi dobrá voľba pre baby do 10 rokov (ideálny vek 4-8r). ()

Reklama

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo úplně jiné kafe než jednička. Zvonilka svou arogancí odradila všechny přátelé a pak je jako pravá blondýnka vzlykáním a pláčem přivábila zpět (ťutíkovské očíčka obměkčí srdce každého, dokonce i mě). Děj tady narozdíl od jedničky byl a docela nečekaně to skončilo, nebo spíš nečekaně pro mě. Určitě se podívám i na trojku. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Oblíbený vzor dětských ložních souprav se hlásí podruhé a pro oko, jemuž jeho vyprávění není prioritně určeno (to jest oko odrostlé vílích příběhů) o proti prvnímu příběhu z předešlého roku rozhodně atraktivněji. Ztracený poklad totiž na rozdíl do úvodní Zvonilky, která byla jakýmsi představovacím večírkem, disponuje nosným příběhem nebo chcete-li jakýmsi dobrodružstvím, které ocení právě diváci sledující záchranu podzimní oslavy se svými ratolestmi. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Opět velice "milá" animace i celkové zpracování a opět pouze pro děti - lépe řečeno pro holčičky. Dospělé snad neurazí, ale nic víc jim nenabídne. Za výhodu lze považovat, že tu nejsou žádné vysloveně záporné postavy (i když mně v pohádkách nevadí). Myšlenkově trochu posun oproti prvnímu dílu: po první "lekci": Buď rád sám sebou, přichází druhá: Abys byl šťastný a dosáhl toho, co chceš, potřebuješ přátele. Dějová linie je tu výraznější, ale přijde mi, že ubylo pohádkovosti a přibylo reality, byť v pohádkovém hávu. Protivná, smůlu neustále přitahující, ale geniální Všeumělka, se musí prostě vyvzdorovat, aby prozřela. Líbila se mi (i mým dcerám) světluška :-) Zajímavé komentáře: T2, Suzie05, wendelin9, Don Kryspin. ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama