Reklama

Reklama

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (133)

Fr 

všechny recenze uživatele

KDYŽ SE LIDEM PŘIHODÍ NĚCO ZLÉHO, TAK JE TO OBČAS VYVEDE Z ROVNOVÁHY, ALE NA KONCI SE DAJÍ ZASE DOHROMADY..... /// Ha! Hesher! Přišel nečekán, nezván, chaloupku otočil a VŠECHNY tím probudil… Nebylo mu asi vhod, že do lesa měla vchod.... Jasan, tenhle chlapík s metalovým jménem vnese do života ,,trápící se rodiny“ dobrou muziku, kabelovku a jeho vybrané chování a uhlazená mluva – JEŽÍŠI SKURVENEJ KRISTE.... ne beru zpět... bude mít blahodárnější vliv než návštěvy terapie ,,Transformace zármutku“. Hesher by mohla bejt komická postava v tragickým světě, vyučující jednoduchej předmět: CO TĚ NEZABIJE, TO TĚ POSÍLÍ!, kdyby to nebyla postava absurdní, u který nevím jestli se smát nebo brečet. Má kurevský historky – vlastně mě napadá jediný slovo ,,HAŠIŠÁK“. (Jako za mejch mladejch časů....) Film o podivným přátelství, bolesti, o schopnosti probrat ,,z letargie“. Léčba lidských bolístek podaná trochu ,,jinak“. BYL JSEM TADY HESHER! Spíš pro nás – NECITLIVÝ, kterým se to může zdát i jako milej film se sympatickou postavou, která do tohodle filmu (jakoby) nepatří. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč všichni melou o nějakým týpkovi a na Natálku si nikdo nevzpomene? 2.) Vždycky jsem chtěl mít ,,kérku“ FUCK OFF přes celý záda. 3.) Neznám historku ,,O 4 buchtách“ (A může se ti hodit. – I když jsi ,,buchta“). 4.) Filmů o frajerech, co poslouchaj Metallicu a Motörhead zase tolik není. 5.) Thx za titule ,,Brousitch“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Původně jsem myslel, že to bude víc založený a zaměřený na Metallica style, ale nakonec to tak nebylo, což je ve výsledku asi dobře, protože přímo se to kapely netýká. Nicméně... Hesher je hulvát jako prase, tak trochu ála Big Lebowski, prostě se tam najednou zjeví, nikdo nechápe proč, co a jak, ale je tam a háže jednu hlášku za druhou. Některý scény jsou zbytečný, především postava N. Portman by klidně mohla chybět úplně a nic moc by se nestalo. Je to celý tak zvláštně zvrhlý a hovadský, až to bylo a zajímavý a dobrý. Bavil jsem se.. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehká dramedy pro nenáročného diváka. 1) 36letý režisér krátkých filmů Spencer Susser svou celovečerní prvotinu postavil na 29letém Josephu Gordon-Levittovi a neprohloupil. Odvedl slušný výkon, ať už jde o scénář, režii, střih, produkci anebo dokonce ztvárnění titulků._____ 2) Milovníci alternativního jakoby undergroundového pohledu si přijdou na své. Nicméně si nedělejte iluze o intelektuální úrovni filmu. Life is like walking in the rain... you can hide and take cover or you can just get wet. Podobných mouder je film plný._____ 3) Snímek chce šokovat. U amerického diváka se to snad daří. Já zůstal v klidu. Spíš mi vadí místy dějová nedotaženost._____ 4) Na druhé straně málokterý film mě přiměje k slzám. Hesherovi se to podařilo._____ 5) Hesher jako deus ex machina přináší prozření a osvobození. Hodina transformace smutku udělá své. Ostatně, kde uvidíte polonahého Levitta ve slipech?_____ 6) I'm sorry I called you a fat prostitute... You are not fat. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Kdyby se vynechaly všechny sprosté výrazy, tak by to byl doslova a do písmene němý film. Mimořádně tupá záležitost, která se pravděpodobně snažila divákovi povědět, jak je život krutej, zmatenej, a že jedinej možnej způsob, jak se z toho depresivního existování dostat je zmlátit a podpálit vše okolo. Pro mě tohle nefungovalo ani náhodou, film se snažil být tak strašně výstřední, až se jím skutečně stal, ale v tom nejhorším smyslu slova. Nezachránil to ani Gordon-Levitt, kterého nekriticky zbožňuju, který svoji debilní roli zahrál výborně, nicméně právě na jeho trapnou plochou postavu se budu snažit zapomenou co nejrychleji. Hodně nepovedená záležitost, které jsem se měla vyhnout velikým obloukem. ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Hesher mi leze na nervy, ale když si povídá s T.J.-jovou bábi, tak si říkám všechno na něm nebude tak špatné. Natalie Portman v roli, která ji vážně sedí. Hudba mého dětství, která mě nikdy narozdíl od bratra moc nebrala a kérky, které pokud bych se někdy rozhodla, nechci mít žádné jiné, než měl Hesher a to "beze" srandy.....po pár dnech zvyšuju na 70%. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)

Reklama

Reklama