Reklama

Reklama

VOD (1)

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Marqta 

všechny recenze uživatele

Zdrcující film se zdrcující atmosférou, plný rozhořčených, zrazených, divných a bláznivých lidí. Nechápu, co bylo účelem tohohle filmu, nechápu koho něco takového mohlo vůbec napadnout a nechápu, kdo sebral odvahu to natočit. Jakoby chtěl někdo odlehčit těžká dramata tím, že natočí jedno- ovšem přidá do něj navíc horu ironie, černého humoru a Levitta... Pořád mi ale uniká nějaká pointa toho všeho. Film je plný naprosto absurdních scén, ale také scén, které se tváří tak vážně, jak jen to je možné s pár zajímavými myšlenkami, životními moudry a možná i ponaučením. Tenhle film rozhodně není pro každého a já sama vůbec nevím, jak si ho zařadit, jak ho hodnotit a co si o tom vůbec myslet. Rozumím všem hodnocením tady- Pro někoho zajímavý film, pro někoho jiného to ale může být celkem urážlivé a nechutné čemuž se vůbec nedivím. ----"Life is like walking in the rain: You can hide and take cover, or you can just get wet."---- ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Hesher mi leze na nervy, ale když si povídá s T.J.-jovou bábi, tak si říkám všechno na něm nebude tak špatné. Natalie Portman v roli, která ji vážně sedí. Hudba mého dětství, která mě nikdy narozdíl od bratra moc nebrala a kérky, které pokud bych se někdy rozhodla, nechci mít žádné jiné, než měl Hesher a to "beze" srandy.....po pár dnech zvyšuju na 70%. ()

Reklama

Gaaron 

všechny recenze uživatele

Absurdní drama. Film tak absolutně odtržený od reality, až vypráví o samém jádru života. Záchvaty smíchu, střídané hlubokým smutkem. Slzy a smích skrze slzy. Hesher, zrozen v naprosto famózním výkonu vůdčí postavy mladé herecké generace, J G-L, je nejsympatičtější anděl ever. Natálka je definitivně hereckým chameleonem. Snad příliš vykalkulované, ale zato s chirurgicky precizní přesností. Tento divák byl zasažen a závěrečnou katarzí potopen. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Podivné, pochmurné. Celý film jsem nechápala, jak to že otec se synem a babičkou tolerují v domě toho neskutečného vetřelce, který podle všeho ani nemá všech pět pohromadě, abychom se v závěru překvapivě dozvěděli, že přece jenom má. A dojemně si všichni vyrazí s rakví na procházku.... Pokud smyslem filmu bylo hledání sebe sama, hrdinům se to nakonec podařilo. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Reklama na Metallicu a život, kdyby jste se žídili podle jejich pravidel? Může se to tak zdát a právě proto se mi to zdá jakési nedokončené. Hnacím pohonem filmu je vedlejší postava Hesher a nebýt jeho, tak film bude jen nudnou životní procházkou mladého chlapce, který neustále ztrácí lidi, které má rád. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (6)

  • Do soundtracku byly zařazeny i písničky legendární americké metalové skupiny Metallica. Ta povolila použití svých skladeb proto, že jim postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně připomínala jejich zesnulého basáka Cliffa Burtona. (Dave63)
  • Hesher (Joseph Gordon-Levitt) hraje v garáži basové solo "(Anesthesia) Pulling Teeth" od skupiny Metallica, což je odkaz na Cliffa Burtona, jímž se postava Heshera (Joseph Gordon-Levitt) silně inspirovala. (Corpsegrinder)
  • V úvodu filmu, kdy TJ (Devin Brochu) jede za odtahovkou na kole, má jednou sádru na levé ruce a jednou zase na druhé. (chleba24)

Reklama

Reklama