Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Juliane Engelhardtová, zvaná Jule, žije s přítelem Jensem a pracuje ve firmě Winter Cosmetics International, jako recepční. Jule je u toho, když zkolabuje paní Zimmermannová, asistentka ředitele Philipa Richtera, a paní Zimmermannová chce, aby jí zastupovala právě Jule. Jule je sice vyděšená, ale na novou práci se těší, jenže sedí v jedné kanceláři s Kim Kernerovou, která se k Jule chová nenávistně a navíc jí nechce s ničím pomoci. Jule si musí na vše přijít sama, hned první den je z práce dost unavená a navíc zapomene na výročí s Jensem, což Jense naštve. Další den má Jule za úkol dovézt počítač k Richterovi domů, ale tam ji zdrží bývalá Richterova manželka, a když se Jule vrátí do kanceláře se zpožděním, Richter ji vyhodí. Jule jde za paní Zimmermannovou do nemocnice a paní Zimmermannová přiměje Jule, aby ráno opět nakráčela do kanceláře a dělala práci, na kterou ji určila. Další den je Jule jako vyměněná, Philip Richter má vše potřebné připravené a nechá Jule na postu své asistentky. Jule odjede s Richterem na služební cestu do Bruselu, kde se vzájemně lépe poznají a Richterovi se začne Jule velmi líbit. (TV Prima)

(více)

Recenze (8)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Začíná to trochu ve stylu Ďábel nosí Pradu (jasně o dost lacinější), pokračuje jako Ošklivka Katka (ovšem bez ošklivky) a je to tak průhledný, že vás nepřekvapí opravdu ale opravdu nic... Jenže - hrdinka je sympatická, šéf nemožnej rádoby drsňák, taky trochu debil a spolu jim to moc sluší... Takže jsem to jako správná romanticky neuspokojená žena utahaná z práce zhltla a zcela spokojeně si odpočala... ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Milá a svěží komedie, která mne velmi překvapila. Henriette je velmi sympatická herečka, má takovou tu jiskru v očích a rozverný kukuč. Šéf byl zpočátku pěkný hajzlík, tak jsem mu moc nepřál, ale později jsem mu vše odpustil a těším se na další díl. Pokud mne dvojka zaujme tak jak jednička, určitě přidám ještě o jednu hvězdu víc. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Klasická červená knihovna, kde divák dostane, co si zaslouží. 40letý pěkný Andreas Pietschmann hraje hlavní mužskou roli (doktor Richter), o níž věru platí staré známé nomen omen, zatímco 36letý elegantní Andreas Gunther (pekař) doplňuje přehled pěkných chlapů. ()

Luky-7 

všechny recenze uživatele

Klasická béčkovina co pouští naše komerční televize,když už je to v Německu okoukané. Nejsem proti...je to oddychovka. V podstatě záměr je ze života pohledná sekretářka(tahle je navíc chytrá) a šéf se do sebe zakoukají. Je to sice otřepané,ale blízké realitě a kouká se na to dobře jako únik ze života. 3 hvězdy:1 za Henriettu a druhá za děj. Třetí aby to nezapadlo úplně do podprůměru. ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama