Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Necron 

všechny recenze uživatele

tragicky hnuj misici se s ukrutnou demenci. uz aspon vim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal a koho pojebu za to, ze mi to vnutil. to melo byt vtipne? romanticke? sexy? dojemne? nebo jake? prazdne? k nasrani? ben stiller je asi nejvetsi trapak v hollywoodu a navic uplne bez jakehokoliv stylu - vetsi loser uz snad nikde byt nemuze. 1* za scenku s ozivovanim psa a nazranym hadem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Jedno z mála prekvapení zaradenia do knihy 1001 filmov, ktoré musíte vidieť predtým, než umriete. Videl som viacero vtipnejších komédií v 90tych rokoch, ale ako jeden z najznámejších zástupcov žánru hrubozrnnej komédie snáď obstojí aj tento film bros Farrellyovcov v zmienenej knihe. Je to hrubozrnné, niekedy trápne, niekedy vtipné a celkovo milé a dokonca aj romantické. Svojim spôsobom. Takže aj pri filme som sa pobavil "svojim spôsobom". ()

Reklama

Webb 

všechny recenze uživatele

[4/10] (Fox) (Barevný /// Produkce: Frank Beddor, Michael Steinberg, Bradley Thomas, Charles B. Wessler /// Scénář: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly /// Kamera: Mark Irwin /// Hudba: Jonathan Richman) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Příhoda se zipem se údajně stala kdysi kamarádovi bratrů Farrellových. (Trainspotter)
  • Jeden z vyšetřovatelů na policejní stanici řekne Tedovi (Ben Stiller): „Jsem detektiv Stabler a tohle je detektiv Krevoy.“ Jde o jména producentů Stevena Stablera a Brada Krevoye. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama