Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Davson 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz a pár vydařených vtípků vytahuje tento trapný pokus o romantickou komedii z naprostého bahna. Jinak mnoho vtipů a scének se minou účinkem a vypadají trapně až ultratrapně. Horší je to s příběhem. Člověk, který příběh vymýšlel se do něho neustále zamotával a pak těžce rozmotával. Výsledkem je poněkud překombinovaná, nesmyslná variace na příběh, která vyústila do ne moc vydařeného konce, kde tvůrcům už očividně došel dech a já málem uvažoval o odpadu. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že je tenhle film někdy dost přitroublý a nereálný, ale na druhé straně je zase docela mile prdlý... Herce vybrali dobře a tady je v pohodě i Cameron Diaz, dobře se k sobě ti dva hodí. Komedie to je vcelku dobrá, nasmějete se a přitom budete kroutit hlavou nad tím, jak někdo vůbec mohl takovou ptákovinu vymyslet. Taky je ale fakt, že je to typicky americké, a to já moc ráda nemám, u mě to filmu sráží body. A v tomhle žánru tu už asi všechno bylo, pořád se tu něco opakuje... ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak mě to před těmi 16-ti lety v kině neskutečně bavilo a teď skoro vůbec. Možná proto, že jsem si stihl vybudovat nesympatii ke Cameron Diaz (a každá scéna s ní mi teď přišla skoro jako utrpení), možná proto, že mi došlo, že to jako celek moc pohromadě nefunguje a spousta suchých a vatových scén spojuje pár povedených (Dillon zachraňující psa, výtečná Lin Shaye - ta herečka mě baví čím dál více, stopař, Warren), možná proto, že mě vlastně mrzí, že Dillon ukradl film Stillerovi (který tu je neskutečně suchý). Nikdy předtím by mě to asi nenapadlo, ale najednou mi z toho vyplývá nejslabší kousek co jsem od Farrelly brothers viděl. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipná komedie s Benem Stillerem a Cameron Diaz. Smál jsem se, až jsem se za břicho popadal. Navíc je zde dnes už kultovní scéna s nagelovanými vlasy pomocí spermatu. A do toho je zde velká řada dalších geniálně vtipných scén. Tohle je prostě jedna z prvních, dá-li se to tak říci, teenagerovských komedií a já jsem spokojený. Navíc konec dobrý, všechno dobré, a tak to má být. Bratři Farrellyové mě nezklamali a já dávám s čistým svědomím čtyři hvězdičky. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Jak jsem se dozvěděl od některých uživatelů ČSFD, jsem zabedněný ignorant, a nesmím je tedy ve svém ignoranství zklamat - této komedii dávám 4 hvězdičky! Je to docela legrace, humor je sice místy z kategorie "blééé", ale jinak to je solidní oddechovka. V té době byla Cameron Diaz ještě dost kočka, dnes už je to trochu slabší, ale dá se na ni pořád koukat. Stillerova skoro nejlepší role, Matt Dillon je dokonale přirozený, zbytek herců nestojí zas tak moc za řeč. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) ve scéně se psem padajícím z okna neječí kvůli psovi, nýbrž kvůli nahému zadku, který na ni v tu chvíli vystrčil jeden z režisérů. (Trainspotter)
  • Příhoda se zipem se údajně stala kdysi kamarádovi bratrů Farrellových. (Trainspotter)
  • Jeden z vyšetřovatelů na policejní stanici řekne Tedovi (Ben Stiller): „Jsem detektiv Stabler a tohle je detektiv Krevoy.“ Jde o jména producentů Stevena Stablera a Brada Krevoye. (Cheeker)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama