Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento příběh vypráví o osudu čtyř vysokoškolských studentů, kteří se vydají zkoumat Ozarské hory. V horách však přichází do styku s geneticky zdegenerovanými tvory, jež jsou potomky místních lidí, kteří žili v jeskyních. Začíná zběsilý boj o přežití proti teritoriálním mutantům. (Chatterer)

Recenze (36)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vlastně skoro to samé jako Wrong turn takže pokud máte rádi vidlácké mutanty, tak Vás to neurazí. WWE super a star k tomu Chris Jericho ve filmu kdoví jak zásadní roli nemá, ale jako fandu mě jeho přítomnost potěšila. Ze scén mě dostala rozhodně ta, kde je dacan přivázanej k židli a před ním si promastí pekáč mutantka, co ho balí :-D to sem snad ještě nikde neviděl a chvilku jsem čekal, jestli se dacan nenechá sbalit. Jinak mutanti agresivní, nadrbaný a zruční v sejmutí všech dvounožců, co jsou hezčí než oni (to byli všichni) . Je tam krev, je tam násilí, je tam všechno co má bé až céčkovej horor mít, takže celkem i spokojenost sice to nestraší, ale zvráceně mě to pobavilo. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Škoda čekal jsem to daleko lepší. Tohle je už strašně zaběhlé klišé plné chyb a naprosto idiotských postav. Někteří mutanti vypadaly celkem fajn ale nedostaly tolik protoru, a ostatní mutanti nevypadaly jako mutanti. Film vyznívá celkem špatně a při tom to mohla být taková zábava. Při tom některé gore efekty ujdou. Postavy jsou ale strašně debilní a přijde mi jako dkyby naschvál utíkaly za mutantama. A ani mutanti nedostaly moc rozumu a klobouk celému filmu dává naprosto otřesný a směšný konec. Ten byl tak přehnaně špatnej že něco tak vtipného neuvidím ani v komediích. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Možná je škoda té horymajíwrongturnovské části, protože začátek, hemžící se opravdu podivnými postavami (včetně sexuálně neukojené mutantky) je docela zajímavý a z mnoha stránek (příběh, postavy, určitě masky) mě to až překvapivě bavilo. Závěrečná stanová scéna trochu napravuje ono zmíněné pošramocení, takže z toho nakonec film vychází docela dobře. Že to není nijak originální, mi zrovna v tomhle případě moc nevadilo. A dokonce i ti mládežníci byli v rámci možností přežitelní a snesitelní. Takže jsem byl docela spokojen a snad i trochu mile překvapen. 3,5* ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Stupidní chování naší čtveřice teenagerů stojí za pousmání již po prvních minutách, protože jde o klasickou sbírku primitivů s velmi malým IQ ( to mají být vysokoškoláci?). První setkání s místními však lehce napraví snímku jeho reputaci a nuda začne pomalu ustupovat do pozadí. Dopomoci k tomu měl i poněkud tvrdší hudební doprovod z dílny Scotta Rockenfielda, který v určitých chvílích skutečně navodil zajímavou atmosféru. V kombinaci s nepříliš přesvědčivou kamerou a trhanými záběry tak diváci sice místy ztráceli přehled co se děje na obrazovce, ale svůj účel to splnilo. Pomalé poodhalovaní děsivého tajemství farmy i obyvatel nám nabídne chvílemi opravdu krvavou podívanou. Dementní postavy začnou dostávat pořádnou lekci a mord scény byly místy opravdu rozmanité. V těchto chvílích začala mít atmosféra konečně slušné tempo a já se dostával do varu. Samotné masky mutantů totiž nebyly vůbec špatné ba naopak. Je jen velká škoda, že někteří z nich nedostali více prostoru. Teď trochu odbočím, ale ty pobožné kecy mě místy pěkně srali a přestože se na konci dočkáme vysvětlení, tak si to mohli tvůrci odpustit. Potěšila mě však účast wrestlera Chrise Jericha, který patří v WWE k mým nejoblíbenějším a to dlouhé bílé háro mu dokonce slušelo. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to jen kvůli Chrisi Jerichovi a ten mě tam rozhodně nezklamal, i přes jeho zanedbatelnou roli. Rozjíždělo se to dobře. Nic složitého, prostě skupinka studentů, co se zasekne v podivném městě plném postižených a zlých lidí. Jsou nenasytní, a proto se snaží přijít na kloub nějaké stupidní legendě. První hodina byla fajn, ovšem poslední půlhodinu nebylo prakticky nic vidět. Člověk slyšel jen vřískající holku a dementně mumlající mutanty. Potom obří výbuch jak z amerického akčňáku a potom rozuzlení, které každý vědět již po 10 minutách. Špatní herci. Nicméně ze začátku byla atmosféra docela slušná, takže to zase takový odpad není. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama