foto

Sunkrish Bala

  • nar. 21.5.1984 (33 let)
    Bombay, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Snap
2016 Chee and T
The Thinning
2015 Killing Poe
2014 Hollows Grove
2012 ...Or Die
2011 Big Mike (TV film)
2010 Podzimní úplněk
Rande s hvězdou (TV film)
2009 Albino Farm
Body Politic (TV film)
Indian Gangster
2008 Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
Znovu provdaná (TV film)
2006 American Blend
Damages (TV film)

TV seriály

2016 Castle na zabití (TV seriál)
Křížová palba (S08E22)
Znovu po smrti (S08E19)
Spravedlnost pro všechny (S08E13)
další epizody (4)
2015 Tým Škorpion (TV seriál)
Cliffhanger (S01E21)
Castle na zabití (TV seriál)
Pan a paní Castlovi (S08E08)
Svůdce (S08E07)
Studentova smrt (S08E03)
další epizody (5)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Haley je plnoletá (S06E10)
2013 Mistresses (TV seriál)
Shameless (TV seriál)
Order Room Service (S03E11)
Frank the Plumber (S03E09)
Where There's a Will (S03E08)
Živí mrtví (TV seriál)
Přítěž (S04E07)
Konečné stadium (S04E05)
Na cestě (S04E04)
další epizody (6)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Friends with Benefits (TV seriál)
Harry's Law (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Záměna (TV seriál)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Do koulí (S02E20)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Porušení smlouvy (S02E07)
2005 Barbershop (TV seriál)
Chirurgové (TV seriál)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earl učitelem (S01E05)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jednoduchý pohled (S01E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
1998 Will a Grace (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace