Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dívat se na tento pořad se hodilo jen pro těch pár vtipných zahraničních videí. Ta česká, kdy na zazrněné VHSkové nahrávce padne ožralá babička na svatbě na prdel a podobné jiné "vtipné" hrůzy, kde se jim obecenstvo za honorář směje až se za panděro popadají, se mohlo klidně přepnout, ale na na Nováckou příšernost Natočto, s nejtrapnějším Rychlým na světě, je "Tak neváhej a toč!" úplný skvost. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si na počátek devadesátých let, kdy tento pořad byl něčím novým a přisával diváky k televizním obrazovkám. Když jsem jej náhodou viděl nyní (2010), spatřil jsem stejné klipy jako před patnácti lety. Vzhledem k tomu, že Hrubeš není extra vtipný a repetetivní zábavu nahoru rozhodně nevytáhne, dávám jednoznačně palec dolů - a ta druhá hvězda je z nostalgie a za těch pár skečů, při kterých jsem se zasmál. ()

Reklama

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je další trapný a zcela nevtipný domácí video pana Pepana z Horní dolní. Pan Pepan je tu dnes i se svou chotí Josefkou a na videu uvidíme jejich roztomiloučkého maĺého Pepču, jak padne na zadek a rozbrečí se. Jako bych to viděl, Eduard Hrubeš se naparuje v nacpaném vestibulu asi nádražní budovy, všude smíchu tři prdele a jestli budeme hodní a vydržíme další kupu nudy, i Pepíček Zíma nám zahraje nějakou tu zcela nesouvisející. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého. 2/10 ()

Arccos 

všechny recenze uživatele

Některé z domácích videoscének skutečně můžou být vtipné. Naopak katastrofální je celé zpracování tohoto pořadu, Hrubešem počínaje a hraným smíchem publika konče. V nové (2010) sérii se ke Hrubešovi přidala ještě Žilková a oba společně posunuli laťku nevtipnosti a topornosti ještě výš. I ty nejzábavnější scénky (tedy tak 5% ze všech) oželím, než bych měl sledovat tu moderátorskou trapnost mezi nimi. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno