Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ariane a Hugo chtějí uniknout z rutiny svého desetiletého manželství. Začínají si připadat jako ten křeček, co se věčně lopotí v kole a proto se rozhodnou k zásadní změně - vymění si své životní úlohy. Ona je náhle šéfovou společnosti, půjčující stavební zařízení. On se zas pokouší převzít roli podomního prodavače šperků... Je ale život opravdu lepší, když ho žijete na druhé straně postele? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

bazmo 

všechny recenze uživatele

minimálne 4* pretože tento film každému pozornému divákovi dá jednu veľmi dôležitú informáciu..ak chcete byť šťastný z druhými musíte si myslieť že vás nenávidia !!! Boon to povedal o svojich deťoch konkrétne ,ale myslím si že to platí na všetko..veľakrát sme sklamaný len preto lebo si o sebe myslíme len to "hviezdne",kým takmer všetkým sme ukradnutý !! myslím si že je tu veľa zdravých myšlienok a film vôbec nehodnotím podľa komerčnosti ! ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Klasická, oddychová, francouzská komedie s ohraným, ale vděčným námětem na téma - on: si celý den doma s děckama a není ani uklizeno, ani navařeno, co celý den děláš, já makám jak vůl, abych vás uživil - ona: tak si to pojď zkusit, celý den tady hopsat kolem dětí jak magor, si myslíš, že se válím... Trochu solidnější to být mohlo, na druhou stranu to neklesá do nějakých ubohostí. Příjemný relax, kdo zažívá doma, půl hvězdičky navíc :o) ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Malý nezávislý film to nie je, televízny film to nie je, komerčný film pre masy to tiež nie je. Komédia to nie je, dráma to nie je a psychologický film to už vonkoncom nie je. Málo pravdepodobne rozohratá zápletka sa nám snaží vsugerovať, že ak si vymenite s manželkou úlohy (ako sa to vôbec v reálnom živote dá?), tak sa začnete chovať ako žena a vaša žena zase ako muž. Prejaví sa to napríklad tým, že žena vás podvedie, pretože je mentálne zrazu muž, zatiaľ čo vy toho nie ste schopný, pretože začínate myslieť ako žena. Čiže ťažká psychológia ako od Bergmana. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Francouzská feministická komedie, která dělá z žen hrdinky všedního dne a z mužů povalující se grázly, co nevědí, jak to mají ženy těžké. Nicméně ono to docela funguje a přestože je to na komedii opravdu málo vtipné, tak Domácnosti naruby nechybí pohodová atmosféra, kterou u francouzských filmů miluji. Být to o deset minut kratší a vyhnout se natolik křečovitému konci, tak by to byla povedená oddechová záležitost. Každopádně za zmínku stojí herecké výkony hlavních představitelů a skvěle vybraný soundtrack. Moje hodnocení 45%. ()

pan_buh odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto kreténská hovadina. Proč, když už si teda chtěli prohodit role, tak by najednou chlap měl nutně jezdit růžovým autem? Kdyby do toho nezatahovali nějakou tu "genderovou rovnost" tak bych možná dal i jednu hvězdičku, ale koukat na nějakou pošahanou ženskou co si myslí že když dělá "mužskou práci" tak musí automaticky vypadat a chovat se jako chlap... to je vážně moc. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Antoine Duléry (Maurice) hrál prozatím v každém filmu režírovaném Pascale Pouzadouxem. (D3VIL)
  • Sophie Marceau byla vybrána pro ztvárnění Ariane ještě předtím, než byl scénář dokončen. (D3VIL)
  • Pascale Pouzadoux strávila rok psaním scénáře ve spolupráci s Grégoire Vigneron. (D3VIL)

Reklama

Reklama