Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ariane a Hugo chtějí uniknout z rutiny svého desetiletého manželství. Začínají si připadat jako ten křeček, co se věčně lopotí v kole a proto se rozhodnou k zásadní změně - vymění si své životní úlohy. Ona je náhle šéfovou společnosti, půjčující stavební zařízení. On se zas pokouší převzít roli podomního prodavače šperků... Je ale život opravdu lepší, když ho žijete na druhé straně postele? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (50)

Axident 

všechny recenze uživatele

Klasická, oddychová, francouzská komedie s ohraným, ale vděčným námětem na téma - on: si celý den doma s děckama a není ani uklizeno, ani navařeno, co celý den děláš, já makám jak vůl, abych vás uživil - ona: tak si to pojď zkusit, celý den tady hopsat kolem dětí jak magor, si myslíš, že se válím... Trochu solidnější to být mohlo, na druhou stranu to neklesá do nějakých ubohostí. Příjemný relax, kdo zažívá doma, půl hvězdičky navíc :o) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Vychodzi napad bol dost infantilny, ale dobre. Viem si predstavit, ze by na jeho zaklade mohla vzniknut dobra komedia. Lenze vsetok humor je zalozeny na tom, ze sa on sprava, cim dalej tym viac ako zena a ona ako muz. To mi pripada sakra malo na dobru komediu. Nieco ako pokus o situacny humor tu uplne absentuje. No a ani spickovi herci nedokazali tak trivialne a milionkrat ohrane vtipky predviest zabavnym spôsobom. Zbytocny film. 4/10. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerně zdlouhavá, otravná a naprosto nepovedená komedie s herecky unavenou Sophie Marceau, která se do tohoto filmu zrovna dvakrát nehodila a má rozhodně navíc. Ani s jejím filmovým manželem Dany Boonem jí to neladilo. Zápletka s výměnou rolí ve stereotypním manželském vztahu je otřepaná a gagy zcela nefunkční. Nebylo se čemu smát. Málem jsem to nedodíval. Nikdy víc. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Francouzská feministická komedie, která dělá z žen hrdinky všedního dne a z mužů povalující se grázly, co nevědí, jak to mají ženy těžké. Nicméně ono to docela funguje a přestože je to na komedii opravdu málo vtipné, tak Domácnosti naruby nechybí pohodová atmosféra, kterou u francouzských filmů miluji. Být to o deset minut kratší a vyhnout se natolik křečovitému konci, tak by to byla povedená oddechová záležitost. Každopádně za zmínku stojí herecké výkony hlavních představitelů a skvěle vybraný soundtrack. Moje hodnocení 45%. ()

charles3 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné překvapení! Přiznám se, že o této komedii jsem si dopředu nezjistil vůbec nic a tak jsem si během celého filmu nebyl jistý, zda se dívám na Sophii Marceau nebo na někoho jí podobného (vypadá pořád dost dobře, cca o 10 let mladší). Tím spíše, že jsem ji v něčem novém neviděl od bondovky Jeden svět nestačí. Velmi mě potěšila také herecká účast Rolanda Girauda a především Anny Dupereyové, které jsem neviděl v nových rolích ještě minimálně o dekádu déle. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Pascale Pouzadoux strávila rok psaním scénáře ve spolupráci s Grégoire Vigneron. (D3VIL)
  • Antoine Duléry (Maurice) hrál prozatím v každém filmu režírovaném Pascale Pouzadouxem. (D3VIL)
  • Sophie Marceau byla vybrána pro ztvárnění Ariane ještě předtím, než byl scénář dokončen. (D3VIL)

Reklama

Reklama