Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Margit Agnew (Myrna Loy) je spořádaná žena, která důsledně organizuje život nejen sobě, ale i své mladší sestře Irene a jejímu ušlápnutému snoubenci Waldovi. Čímž se dostává do křížku s Charlesem Lodgem (William Powell), režisérem na volné noze, který bydlí v přívěsu a připravuje film, v němž mají oba snoubenci hrát. Irene, která už má dost Waldova nezájmu a neprůbojnosti, oznámí, že je poblázněná do Charlese. Ten předstírá, že její city opětuje, aby se dostal blíž k Margit. (IQ Tiqe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

William Powell a Myrna Loy jsou jednou z mých nejoblíbenějších komických dvojic, protože mezi nimi to prostě funguje! Příběh jednoduchý, předem čitelný, ale ústřední duo ho skvěle táhne až do konce, který je sice hodně trhlý, ale to mu promineme. Mockrát jsem se nezasmál, ale úsměv mi nezmizel od začátku do konce. # [viděno: monitor, 2.0->5.1, EN sub] # příběh 7 | hudba 6 | humor 5 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 8 ()

classic 

všechny recenze uživatele

Radšej si trebárs pozriem 80 rokov starú, klasickú, hollywoodsku komédiu, ktorá má istú nadštandardnú úroveň, aj vďaka hereckému obsadeniu majstrovských hercov a herečiek, medzi ktorými za žiadnych okolností nesmú chýbať Bill Powell a Myrna Loy, ktorí sú neuveriteľne fantasticky zohratí, ako venovať čas súčasným fekálnym záležitostiam, kde hrajú Rogen, Franco a Hill, či im podobní, so samými vulgarizmami na konte. Ako producent, je podpísaný pod snímkom, nikto iný, ako veľký majster filmových vzťahových drám, Jožko Mankiewicz, ktorý zatiaľ ešte len píše scenáre a produkuje. Vzťahy v dvojitej svadbe, sú nabité samými emóciami, mám tu kvarteto postáv, rozdelené do dvoch skupín, po dvoch mužov, a po dvoch žien - sestier, doplnené o ďalšie mimoriadne, vedľajšie postavy, ale aj tak sa do deja pripoja mnohí iní, ktorí sa budú chcieť zúčastniť práve toho, čo snímok napovedá... , alebo budú svedkami konfrontácii... Príjemná pohodová vec, ktorá pripraví pre potenciálneho diváka zmes rôznych výstupov a klišé, ktoré sa oplatia vidieť ! ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Margit Agnew (Myrna Loy) je žena, která ví, co chce. Momentálně chce, aby si její mladší sestra Irene (Florence Rice) konečně vzala Waldo Beavera (John Beal), s nímž je již léta zasnoubená. O Irenině snu o hollywoodské kariéře nechce nic slyšet, o to méně o pošetilém malíři Charlie Lodgovi (William Powell), který Irene v jejich úmyslech ještě utvrzuje...Podle divadelní hry Ference Molnara. Myrna Loy a William opět dokazují, že patřili k nejlepším a nejpřirozenějším duům třicátých let. Viz. dvojité oddavky v obytném voze. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

LOOD HERE, LODGE. GET TO YOUR FEET!!! Strašně roztomilá pohádka o lásce na první pohled. Trošku zvláštní to ano, ale za to s krásnou Myrnou Loy a sympatickým Williamem Powellem. Závěrečná taškařice mi přivodila jak úsměv na tváři, tak i slzičku dojetí, při vyznání lásky obou hrdinů. Zaujala mě také mini rolička Priscilly Lawson, jakožto Felice. Za to Waldo byl dobrej dřevák, jako bych ho hrál já sám. Naštěstí po pár drinkách v baru se z něj stala smrtící mašina na rozdávání pěstí. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Fajna oldies komedia. William Powell a Myrna Loy sa pomaly ale isto stavaju mojou oblubenou dvojicou. Skoda, ze tam nie je viac tak namakanych scen ako finale alebo skuska divadelnej hry. Ale aj tak kvalitka. Bavil som sa velmi dobre. Silnych 7/10 ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení filmu bylo přerušeno z důvodu úmrtí Jean Harlow, snoubenky hlavního představitele William Powella. (IQ Tiqe)
  • Myrna Loy ve své autobiografii uvedla, že tento film nemá ráda právě kvůli úmrtí Jean Harlow, jímž bylo pokračování natáčení značně poznamenáno. (IQ Tiqe)

Reklama

Reklama