Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Štvorica detektívov každý deň rieši závažný prípad. Vypočúvanie svedkov a podozrivých, obhliadky miesta činu a dedukcia dvoch zohratých párov kriminalistov vždy vedie k odhaleniu páchateľa. Krátka scéna na začiatku každej epizódy ukáže obeť priamo na mieste činu, najskôr bez súvislostí. Tie odhalia až kriminalisti pomocou svojich vyšetrovacích metód a na základe získaných dôkazov. (TV JOJ)

(více)

Recenze (61)

Isomut odpad!

všechny recenze uživatele

Ach...nenávidím tieto mozgy, čo robia seriály a aj tak stoja za prd. Nikdy to nedosiahne kvality CSI, ani žiadnych iných, pretože SK nemá hercov (česť výnimkám/nie je ich veľa). Čo SK seriál, to sa neoplatí pozerať. Tu ani nejde hovoriť o hereckých výkonoch, tu sú len ľudia, ktorý len vravia scenár, ktorý im niekto nachystal pod nos. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Název klame, že by to mohl být dvojník českých špičkových Případů prvního oddělení, nicméně jako neškodná jednohubka, trochu amatérské a ne celkem debilní se to dalo. Kdyby to mělo delší stopáž, už bych dal sotva dvě hvězdy, takhle dám slabší tři. Z herců samozřejmě vede Peter Rufus, ale nevadí mi ani Ján Dobrik a Veronika Paulovičová ( ta se mi vlastně i líbí :-) ) ()

Reklama

panki9922 odpad!

všechny recenze uživatele

Ak na tvorbu kvalitnej kriminálky nemali potrebný rozpočet, nemali sa do toho púšťať. Ak mali potrebný rozpočet a toto je ich výsledok, tak je to smutné. Určite je pravdivá prvá možnosť a dôvod je prostý - televízne štandardy slovenského diváka sú extrémne nízke, takže nepotrebujú produkovať kvalitu ako napr. z dielne BBC. 0/10 ()

rodo 

všechny recenze uživatele

Slabé, velmi slabé. Kromě šéfa oddělení jsou všichni neuvěřitelně toporní. Odrecitované repliky šustí papírem, a to v podstatě u každého účinkujícího (slovo herec tady není na místě). Slovenský pokus o CSI je podle mého názoru ještě o třídu slabší než česká napodobenina jménem Kriminálka Anděl, která také není zrovna povedená. Tento seriál je pro mě naprosto zbytečný, to si radši pustím o dost nadupanější originál. ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Neviem, čo máte proti tomu. Tento seriálik má obrovské plus a to svoju dĺžku, veľmi málo vecí vás vie znechutiť za 15 minút. Okrem toho celkom zaujímavé prípady a pre mňa naozaj namakané úvodné titulky dávajú tomuto miniseriálu niečo do seba. Nie je to nič z čoho odpadnete ale utekať na záchod tiež nebudete. Pre mňa 60% ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama