Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

Abes 

všechny recenze uživatele

Velká slabina české televize. V tak slabé konkurenci, jestli se dají zprávy na TV Nova tímto označit... v tak slabé konkurenci mají rozhodně na víc. Souhlasím s Enšpíglem a jsem rád, že tady podobný komentář napsal páč jsem líný jako prase a nechce se mi hledat a třídit argumenty. Vlastně jsem tyhle dva pořady vyhledal jenom proto, abych se ujistil nebo vyvedl z omylu, že Události budou hodnoceny mnohem lépe jen pro to, že jde o Českou. O moc lepší než na jiných českých stanicích to není... to jsem napsal koncem roku 2011 ale sračky co nám v poslední době servíruje TéVé Noha mě nutí mentálně grcat! Proto si s radostí odskočím do studia čété. A těm kdož kritizují formát na stojáka... jedním z důvodů proč stojí je snaha to divákovi trochu zpříjemnit, předvést přirozeně vystupující moderátorky ošacené do vkusných modelů. No radost pohledět. Navíc, dokážete si představit, že by Steve Jobs při prezentaci svých vizí seděl? Přednášející, který stojí vždy upoutá více pozornosti. Tento krok hodnotím jako velmi povedený. ()

GMVajgl odpad!

všechny recenze uživatele

Večerníček je v 18:45 pro malé děti a v 19:00 pro velké děti. Malí i velcí tak denně dostanou svou dávku dramatu, emocí a pečlivě předem připraveného příběhu vyprávěného známou a sympatickou postavou. Možná je lepší se nezajímat vůbec, než koukat na veřejnoprávní zprávy, protože v tomto okamžiku je to vládní PR / propaganda. Je tragikomické, že tento pořad mnohdy ty nejdůležitější UDÁLOSTI naprosto opomene byť jen zmínit. "We need watchdog journalists, not lapdog journalists." ()

Reklama

Attta

všechny recenze uživatele

Bohužel v roce 2015 musím konstatovat jednu smutnou pravdu a to tu, že už ani zprávy na ČT se nedají sledovat. Pokud můžu doporučit nečtěte a nedívejte se na žádné komerční média a pokud možno začněte sledovat nebo číst zahraniční televize/ weby, pak krásně uvidíte jak moc zkreslené informace se dostávají každý den večer průměrnému čechovi před spaním "na talíř". ()

RedDuck 

všechny recenze uživatele

Jednooký mezi slepými, kvalita spíše stagnuje. Nová podoba se mi příliš nelíbí, jeden zpravodajce ve studiu je málo, jak se prochází vždy po cestičce v interview je okatě umělé a rozšíření času znamená pouze rozbřednutí. Chvílemi to na mě působí jako vzdělávací pořad, což je dobrý když má člověk dost času, naopak špatný když ho moc nemá a chce se akorát dozvědět co se stalo. ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Neobjektivní, cenzurované a rasistické zprávy. Nejdříve jsem doufal, že to jsou jen zřídkavé šmouhy na kráse mého oblíbeného zpravodajství, nyní se rozčílím, kdykoliv je náhodou pustím. Je vskutku nutné překrucovat skutečnosti ve prospěch jedné menšiny? Kde jinde hledat objektivitu, než ve veřejnoprávní televizi? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)

Reklama

Reklama