Reklama

Reklama

Vanishing on 7th Street

  • Slovensko Zmiznutie na 7. ulici (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Nacházíme se na počátku konce lidské rasy. Celá Země byla zahalena do tajemného zatmění, které způsobilo zmizení většiny populace. Hrstka přeživších nyní bloudí po opuštěných ulicích měst a strach z jejich budoucnosti se stále stupňuje. (PetriK12)

Videa (3)

Trailer

Recenze (108)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ještě než se přidal Darth Vader na Temnou stranu síly, měl s ní velký problémy. Ostatně to už víme z SW. Méně známej je fakt, že si v rámci jedi výcviku odskočil do Detroitu, aby se popasoval s bubákama, na který je účinější baterka, než světelnej meč. A to je vlastně všechno. Po celou dobu se skupina tupě chovajících trotlů snažila udržet zdroj světla, přičemž bylo evidentní, že nikdo z nich si nebyl vědom toho, že dřevo hoří a že oheň vyzařuje světlo. 10% za začátek, kdy se zdálo, že to nebude taková hovadina. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Vanishing on 7th Street mě vyloženě naštvalo. Velmi dobrý a hlavně originální nápad, z jednotlivých obrázků čiší krásně temná hutná atmosféra, ale scénář ničí, co se dá. Logické chování postav od hororů nutně nevyžaduju, ale co je moc, to je moc... Děj se takřka neposunuje - a když ano, tak příšerně násilně, všechno to prostě šustí papírem. V závěru jsem pak měl pocit, že se tvůrci horor fanouškům vysmívají přímo do ksichtu. Brad Anderson by si měl zkrátka vybírat lepší scénáře, protože s takovouhle Session 9 rozhodně nezopakuje. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $22,729Tržby Celosvetovo $1,667,000Tržby za predaj DVD v USA $996,929 //počet predaných kusov ?║ Také priamočiare béčko, bez zbytočne hlbšieho tápania čím by sa príbeh viac komplikoval, takže samotný námet újde, nejaké to napätie či občas sklúčujúce momenty. /55%/ ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

To fakt byl někdo schopný pokazit takhle zajímavý nápad? Evidentně byl, a o to víc mě šokuje, že se to povedlo zrovna Bradu Andersonovi, který umí vytvořit neskutečně silnou atmosféru (ale bohužel víc neumí). Vanishing on 7th Street je neskutečně nudný film, u kterého absolutně nefunguje atmosféra, nějaké napětí tady taky není a o postavách sice něco málo víme, ale sympatie jsem neměl k nikomu. Celé se to taky až zoufale pomalu vyvíjí, skoro nic se neděje a je tam i hodně nelogičností. Jediné, co mě zajímalo, bylo to, co je ta Tma nebo ty Stíny byly ve skutečnosti zač - a to jsem se samozřejmě nedozvěděl, hlavně aby Anderson nemusel vymýšlet nějakou pointu. Víc mě však ale naštval samotný závěr, který je strašně směšný. No uznejte sami - SPOILER kluk přečká noc v kostele, ráno k němu bůhvíodkud přijde malá holčička, oba pak jdou ven, tam uvidí koně jak žere jablka, pak na toho koně sednou a jako Rick Grimes ve Walking Dead opouštějí město KONEC SPOILERU. Já fakt nevím, ale to snad nemohl nikdo brát vážně, vždyť to je tak trapný konec! Samo si to zabilo šanci, abych dal alespoň slabé 2*, takhle je to jenom na 1*. Hodně mě to zklamalo. ()

Krouťák odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát alespoň jednu hvězdu, opravdu chtěl.. Ale faktem je, že takové NIC jsem od loňských Bastardů neviděl. Z traileru čišelo napětí a i když jsem nečekal bůh ví co, tohle opravdu ne. Čeho se mi tedy dostalo ? Dostalo se mi 92 minut trvajícího utrpení v podobě nulové atmosféry, nicotné (né-li žádné) režie a nezáživných herců, balancujících nad dialogovou propastí (wtf pane scénárista ?) .. Pravdou je, že Vanishing on 7th Street nefunguje na žádné úrovni. Ani thrillerové a už vůbec né hororové. Tento výtvor bohužel splňuje všechna kritéria naprosto zbytečného filmu a totální ztráty času. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Když Paul sní, chodí po dlouhé chodbě v suterénu, když poté otevře dveře, vidí jen zeď z cihel. Když začne do zdi bušit, je jasně poznat, že se jedná o lepenkovou zeď, protože cihlová zeď by se nikdy tak netřásla. (Kroup4)

Reklama

Reklama