Reklama

Reklama

Když jdete cestou do školy zkratkou přes les, můžete ušetřit spoustu času. Avšak nikdo z místních dětí tuto možnost nevyužívá. Vše jen kvůli tajemnému domu a muži, který v něm bydlí. Místní povídačky říkají, že tento dům měl před lety něco společného se zmizením několika puberťáků... (LIVINGDEAD)

Recenze (78)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scenár ku tomuto filmu musel napísať jedine nejaký ambiciózny idiot, čo si narýchlo pozrel zopár starých, béčkových slasher horrorov a usúdil, že by sa na vyvražďovačke dalo aj dnes zarobiť zopár dolárov. Lenže všetko to pobabral. Totálne predvídateľný príbeh, záporný hrdina úplne bez charizmy, mimoriadne hlúpe rozuzlenie, málo vrážd a takmer žiadna krv. Réžia je taktiež hodne nudná. Toto bolo moje druhé stretnutie s prácou režiséra Nicholausa Goosena a opäť to nedopadlo dobre. * ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

V případě tohoto filmu se při hodnocení hvězdičkami přikláním k většině hodnotících diváků zde na fóru. Nejsem si jistej, zda se k filmu hodí žánrová škatulka horor. Thriller to sice je, ale na horor to je slabý. Rozhodně to není strašidelný horor, ani atmosférický horor. Je to thriller kvalitativně rovnou pro TV produkci. Většinu filmu se budete nudit. Odpad to sice není, ale dvě hvězdičky jsou akorát. ()

Reklama

korok 

všechny recenze uživatele

Když jsem šel po shlédnutí na tento profil, věděl jsem, že jdu na profil filmu s nízkým hodnocením, což se zas až tak nepotrvdilo, přeci jen 48 procent je ještě slušné. To kvůli tomu, že od zdejších uživatelů se od hororů podobného ražení čekají hektolitry krve. U mě je ale film na mnohem vyšší procentuální úrovni, takové milé překvápko od kterého jsem příliš nečekal ale pobavil jsem se. I kvůli zvratu v závěru filmu, který rozhodně překvapil. ()

pedvora 

všechny recenze uživatele

Ohromně předvídatelný film s koncem, který si osobně řadím do kategorie aktivit "chci a nemůžu". Až mě to úplně rozesmálo! Jeden dotaz: Kde byla ta bydlící stařena, o které se zmiňují všechny popisy filmu? No...nic...tři hvězdy pouze za to, že mne to jakžtakž udrželo v napětí a protože menší hodnocení dávám podstatně větším blbostem :) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 6/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 5/10/// +celkem dobří herci, zajímavé příběhové pozadí, závěr a závěrečná pointa -slabší atmosféra, dlouhý rozjezd/// Tak první dojem byl docela dobrý, postavy patří mezi ty normálnější, herci jsou sympatičtí. Jen to první půlhodinku působí více jako teen film, než horor. Až později se začne něco dít a tady jde film mírně z kopce. Dlouho čekáte a pak je to takové nemastné, neslané. Divák by chtěl prostě víc. Celé se to totiž semele tak nějak zvláštně. Úmrtí taky nejsou kdovíjak konstruktivní (sekerka, řetěz, nůž). Naštěstí to trošku zachraňuje závěrečná pointa, po které film má ještě co říct./// Celkem 51%/// ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Při fotbalovém tréninku hraje „Hurt You“ od The Sounds. (Duoscop)

Reklama

Reklama