Reklama

Reklama

Heart of Karl

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Drama / Akční
Kanada, 2008, 19 min

Obsahy(1)

Kanadský krátkometrážní snímek, který je opravdovou perlou tohoto žánru. Příběh dvou bratrů, který se odehrává v těch nejhlubších temnotách říše mrtvých. Will nadevše miloval svého bratra Karla, který ovšem zemřel a jeho duše nedošla klidu. Proto se rozhodl provést šílený plán, jak bratra přivést zpět mezi živé a vyslyšet jeho volání ze záhrobí. Vstoupí do opuštěného domu, který je útočištěm bezbožných kreatur a zplozenců pekla. Musí sestoupit do nejhlubších temnot pekelné říše a donést svému bratrovi jeho srdce. (SOLOM.)

(více)

Recenze (11)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Krvavá legrácka z pekla nezapře inspiraci u Braindead, Hellraisera, Evil Dead a dalších podobných snímků, animace pak připomene minimálně surrealismus J. Švankmajera. Pro běžného diváka nejspíš překvapivé, kdo má nakoukáno, ocení spíše technické provedení aneb všechno lítá, co střeva má. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Atmosférou mi to docela připomnělo Hellraisera, což je pro amatérské tvůrce hodně dobrá vizitka. Víc peněz, lepší herce, celovečerní stopáž ... a můžeme se dočkat pořádné hororové bomby. Tohle je zatím jen takový granátek. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je to levný, je to starý, je to hrozný. Masky a efekty vypadají jak z Power Rangers, obraz snad 5 pixelů, krev pořádně ani nešla vidět, CGI jak z 90 let, žádná poctivá ruční práce. No tohle bylo utrpení sledovat i těch 20 minut. 1 Hvězda ani nevím za co. ()

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů, při nemž okolí učurává nadšením a já se jen nudím. To zpracování mě prostě odpuzuje a nedokážu to překonat. Zároveň uznávám, že je to uděláno dost dobře a největší problém je asi ve mně. Proto 3 hvězdičky. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní hororové psycho o dvou bratřích (Max a Karl). Stylově nádhera (grindhouse Švankmajer...) a zrůdy jsou přímo úchvatný, celovečerák bych taky bral! ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Ty krávo já na to čuměl jak vyoraná myš. Cool nápad, geniální zpracování a hudební stránka je luxusní. Blondýn je celkem dobrej, ale jeho mrtvej bráška, to je teprve bourák. Viděl jsem hodně povedenejch a zajímavejch kraťasů a tenhle musím rozhodně zařadit mezi ně. Naprosto epesní hororovej psycho úlet. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

...masky a muzikalne podfarbenie ...by postacovali aj pre projekt vacsieho rozsahu ,,,amaterizmus je vsak badat na kazdom kroku ,,niektore pohyby kreatur /mozu u niekoho vyvolat zrejme aj usmev/ ,,vrzgot vypravnych rekvizit ..podla mna aj kratka stopaz ,,deficit napätia, mi nedovolia hodnotit toto dielko vysoko nad priemer /max 65 % / ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Amatérským tvůrcům se podařilo stvořit geniální dílo se vším všudy. Skvělá atmosféra, monstrózní hudba, velice kvalitní masky a hektolitry krve jsou tím pravým pekelným koktejlem, který uspokojí snad všechny hororové fandy. Pánové z Kanady si zaslouží mé uznání a doufám, že se od nich brzy dočkám dalšího stejně kvalitního zážitku. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Tak tady jde přesně vidět, že kde je srdce, tam nemusí být peníze a je to nádhera. No i přesto by se tvůrcům nějaké peníze hodili, protože by s takovým přístupem mohli vytvořit něco neskutečně masakrojízního, z čeho by si uslintal nejeden hororvý-gore fanoušek. 70% ()

Reklama

Reklama