Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Že sú Val a Cuba dávno za zenitom je každému dávno jasné. Že ale klesnú takto hlboko a pokojné béčkové vody, o ktoré sa nikto nezaujíma, vymenia za o dosť plytkejšie céčkové, do akých by sa hanbil vstúpiť aj Steven Segal, to som teda naozaj nečakal. Výsledok? Jedna z najtrápnejších vykrádačských úbohostí posledných rokov. Strašná blbosť a ešte sa celý čas tvári, že má myšlienku. 0% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Čip voperovaný do hlavy není už ve filmech nic originálního. Potíž je, že Reset nenabízí již žádnou jinou přidanou hodnotu, zajímavou zápletku nebo kvalitní herecké výkony. Toto je jen stěží průměrné sci-fi, které ničím neoslní. Val Kilmer i Cuba Gooding Jr. mají nejlepší léta herectví asi za sebou. ()

drakodlak 

všechny recenze uživatele

Téma, které se točí okolo nadnárodních korporací v blízké budoucnosti a nové formě distrubuci reklamy, které je sice samo o sobě docela zajímavé, ale obávám se, že forma jakou zvolil režisér/scénárista je poměrně trisní. Je to takový slepec něčeho a ničeho. Není to ani pořádný thriller, ani pořádná akce. Jalové "herecké" výkony, prostě celkově mě to vůbec nevzalo. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se odvažoval ke shlédnutí tohoto bijáku, přiznám se, že spojení Gooding a Kilmer ve mě zrovna přesvědčivý dojem z kvality nedělali, ale nakonec zvědavost přemohla. Musím ovšem uznat, že to je scífko slušné, nijak nákladné, přes to udrží v napětí. Co je ovšem rušivé je otřesný dabing Cuby a poslední zpověď, kdy jsem čekal, že na mě vyskočí Batman, či jinej superhrdina. A kterou pak že Vám připomene pohádku závěrečné rozuzlení ,,vyber si,,?Lepší tři ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)
  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)

Reklama

Reklama