Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

I když měl Saito možnost se vrátit zpátky do svého světa, nakonec se rozhodl zůstat i nadále v magické akademii se svou urozenou paní Louisou. Jenže monarchie je na pokraji vstupu do války a on i Louisa jsou jejím veličenstvem požádáni, aby jí byli při ruce pokaždé, když jich bude potřeba pro nějaké tajné poslání. Mladí studenti ze šlechtických rodů jsou povoláni do zbraně, aby chránili svoji vlast a královnu a na akademii, kromě učitelů a Saitoa, zůstávají pouze dívky. Louisa se má vrátit do rodného domu a podřídit se vůli svých rodičům, kteří ji chtějí provdat, ale s pomocí sestry se jí nakonec podaří vrátit do školy. Přináší to ovšem jednu komplikaci a to dohled starších sester, které se ujmou výcviku studentek akademie pro praktikování magie v bitevní vřavě. (EMIA)

(více)

Recenze (7)

Lucjen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, najprv som si myslela, že to bude o dosť lepšie, ako jednotka. Koniec ma tak potešil... a potom to bolo zase iba o prsiach, prsiach a prsiach. Fuck... strata času. ()

piserius 

všechny recenze uživatele

Jedná se defacto o druhou sérii seriálu Zero no tsukaima. Světem zmítá válka a Luise a Saito jsou povoláni královnou, aby jí pomohli válku vyhrát. ()

Darik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada v některých věcech zaostává za tou první, ale v některých chvílích jí zase o hodně překonává. V některých chvílích jsem byl napjatej jak struna a kdyby na mě někdo bafnul tak asi dostanu infarkt (i když někdy to bylo hoooodně předvídatelný - obzvláště ten konec). Já se bavil a to víc než dobře, takže určitě 100% ()

Haide 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ono to má děj!!! Trochu více sexistických narážek, ale zároveň trochu více akce. Jsem spokojená, na tohle se dá už zvesela koukat bez nějakých křečí v břiše. ()

daGGos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série popisovala, jak Saito a Louise ke štěstí a lásce přišli. Druhá nás ujišťuje v tom, že se tedy jako fakt opravdu milují. To je sice skutečně pěkné, žel si tu lásku nedokáží dát najevo jiným způsobem, než neustálými záchvaty žárlivosti, hádkami a následným usmiřováním (doprovázeným v případě Louise i obvyklou dávkou nevybíravého fyzického násilí). Postavy mění své postoje jak ponožky (královna je ochotna nechat obětovat svou nejlepší přítelkyni ve jménu ochrany království, ale o pár dílů dříve to samé válkou zmítané království bez nějakého velkého váhání ponechá svému osudu). A ten konec ... ten vám milý tvůrci prostě nesežeru. I Guts (i když pravda, v té době ještě nebyl ve své vrcholné formě) si poradil jen se stovkou a chcípáček Saito že by měl takový kill count? Přesto všechno se stále ještě v rámci žánru jedná o lehce nadprůměrný zážitek. *** ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku je druhá řada lepší než první. Pak se omílá válka a stále stejné romance. Od půlky je to pouze stereotyp bez výrazně vtipných momentů. Saito vidí dudy a je je jako psisko potrestán. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Podľa mňa je to taký mix Ružového pantera a Troch mušketierov ;-). Viacmenej stále zábavné, ale čaro nového z prvej série je preč a neustále vyznania lásky a jej následné zapieranie sprevádzané výbuchmi žiarlivosti (v prípade Luizy doslovne :-)) začínajú pomaly ale isto unavovať. A lekcie zo šľachtickej morálky ubíjajú nielen Saita. ()

Reklama

Reklama