Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V roce 1989 vyšťourá Lila jedno z tajemství svojí matky. Rodiny spojí síly, aby našly Kugelblitz. Reginald učí Klause využívat jeho schopnosti. (Netflix)

Recenze (6)

myp2p odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě, kde jsou teď ti lidi, co mleli o Obim, že nedává smysl. Stokrát sraženej človek na stejným úseku silnice a jede se vesele dál. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občasné epizoda naprosto fenomenální intro a občas je to jen zbytečná ztráta času. Toto je ten druhý případ. Vůbec mi přijde, že seriál je neskutečně schizofrenní. Jak může v jedné epizodě být něco tak debilního jako “chytej” a zároveň scéna s plamenometem. Plus samozřejmě žvatlací vycpávky… ()

Reklama

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborne intro, průměrnější střed epizody, i když to mělo znít velkolepě hádám, tak se to moc nepovedlo. Zábava se konala u Klause s Reggiem a highlight dialog byl mezi Diegem a Lilou. Zhruba ve 3/4 série musím konstatovat, že se bohužel jedná zatím o nejslabší sérií, i když leccos vylepšuje. Zároveň mám pocit, že koronavirus ovlivnil natáčení a nemůžu se právě zbavit toho pocitu, že scény jsou komornější, spíše dialogové a především interiérové. Obdobný problém, jako u Zaklínače 2. Ono by to bylo i v pořádku, ale často se tvůrci ztrácí sami v sobě a dost věcí se řeší pořád dokola. Ale není to úplně těžký průměr, naopak stále si drží Umbrella lehký nadprůměr a věřím, že se ještě zvedne. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase už uchopitelnější látka na pochopení, hlavně linka Clause s tátou poměrně zábavná. Zato Alison je letos fakt na pěst, vůbec mi její kroky ani výroky nebaví, už by jí někdo mohl srovnat. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama