Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Reginald dělá všechno pro to, aby se děti přidaly k jeho plánu. Pětka si zkouší vybavit vzpomínku zahalenou v lihovém oparu. Allison změní názor. (Netflix)

Recenze (6)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upřímně nechápu, proč se třetí série potýká s tak negativními ohlasy. Zkuste si vzpomenout, jak šíleně nesystematicky působila první řada. To najednou tu letošní budete opěvovat. ()

Reklama

NiaWolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po shlédnutí tohohle dílu si zkuste vzpomenou, co se odehrálo mezi 5 minutami na začátku a na konci... možná zjistíte, že také trpíte Zapomněním. Hromada prázdných dialogů, natahovaček, nudy....roste počet nesmyslu: Proč Reginald ztrácel s Klausem 2 dny čas, proč bylo nutné (spoiler), aby se všichni sešli? Však stačilo, aby je všechny k sobě zavolal a vzhledem k tomu, že hlavní motivací byl stejně Kugelblitz, tak celá ta "šokující" scéna byla dost o ničem. Co by Reginald dělal, kdyby (spoiler) nešel pro led? Proč Five najednou tak změnil názor? Nejhorší je, že se s nějakým logickým vysvětlením nikdo namáhat nebude... ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V pohodě epizodka, která dává dost smysl před finále. Reggie se nám rozjíždí a Allison je definitivně největší kravka celého seriálu. Závěru moc nevěřím, protože je to Umbrella Academy a je ve zvyku se spawnovat, ne umírat. Možná se ale blíží ten čas, kdy by bylo vhod seriál ukončit a rozšířit ho spíše o spin-off. Třeba o takovém Five v komisi , oooh ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama