Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Dovolit si ignorovat film, který se objevuje v hororových žebříčcích za rok 2011 a který má na Rotten Tomatoes 84 % kladných recenzí, by byl luxus, který si nemůžeme dovolit. :) Wake Wood je spíš kingovský, než hammerovský a v první části téměř vynikající. Ke konci se to bohužel trochu zvrhne, ale závěrečná tečka zase vše spraví. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Koniec pekne prekvapil. Celý čas sa snímok tváril ako mysteriózna rodinná dráma, kde sa rodičia pokúšajú vyrovnať so smrťou svojej milovanej dcéry, a potom si ako blesk z čistého neba príde veľmi solídna brutalita. Navyše postavy boli veľmi dobre zahraté. Škoda, že sa v dejovej linke (2/3 filmu) vyskytlo tak veľa šedivých scénok bez napätia a bez atmosféry. A to je práve to, čo si pri hororoch cením najviac. Čistý priemer. 60/100 ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Kto aspoň trocha pozná horory, s určitosťou ľahko uhádne , čo bude nasledovať. Je to odkopírovane od Kinga a keďže cintorín domácich zvieratiek mám rad, tak tento mi tiež bol po chuti. Stále sa tu niečo deje, rituály sú hnusne krvavé a zaujímavé. Je tu niekoľko slušne vygradovaných i krvavých scén a i keď kamera nebola najlepšia (hnusný strih), aj tak niečo vidieť bolo, chvalabohu aspoň za to. Herci nemali svoj deň a sem sa nehodili, kvôli nim som váhal z hodnotením, ale na koniec som dal slabé, ale 4*. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Film , ktorý utrpel hlavne na rozpočte. Na druhej strane ho vśak ani nemal možnosť získať , pretože novodobá pripomienka na " P.Cemetery / Omen / D.L.Now...si ho už nezaslúži. Ten TV look Mi ani tak neclonil, skôr tá Ella Connoly / reborn daughter . Tam prehodiť cast a bola by som v hodnotení štedrejšia. ( inak ale , brutálne prešvihnutý cover ) Zbytok kvalitne dodal PetriK12 ! ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si u tohodle filmu myslel, že se na něj ani nedodívám, protože to byla hrozná nuda, byl doslova "nemastný a neslaný"... Vydržel jsem to a díval jsem se až do konce a vyplatilo se i když jsem z něj neměl bůhvíjaký zážitek. Jako horor mi tenhle film připadal až ke konci. Pokud nebude velká nouze o TV zábavu což u mě není, tak se na tenhle film už nikdy nebudu dívat - tenhle film mi za to určitě nestojí. Dávám 2/5. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama