Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželé Patrick a Louis po dlouhých devíti letech nadále trpí smutkem ze smrti jejich jediné dcerky, která byla brutálně napadena divokým psem. Rozhodnou se tedy, že opustí město, vydají se na vzdálený venkov a pokusí se již nadobro na dcerku zapomenout. Od zdejších obyvatel malé vesničky se ovšem dozvídají o jakém si rituálu, který jim na pouhé tři dny dcerku přivede zpět ze světa mrtvých. (PetriK12)

(více)

Recenze (68)

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Tento horor má pro mnohé diváky klad, že není založen na infarktových lekačkách. A jde to i bez nich. Je to samozřejmě hrozná volovina, už způsob, jakým přivádějí na svět mrtvoly , ale fantasii se v takových filmech asi meze nekladou, pač je to beztak holej nesmysl... Film samotný je docela záživný, vůbec nenudí a přes tu úsměvnost má výbornou komorní atmosféru. Hlavní myšlenka filmu je pro hororové fanoušky lákavá. Atmosférou by to mohlo občas připomenout horor Démon pomsty. ()

Pedestrian 

všechny recenze uživatele

Dovolit si ignorovat film, který se objevuje v hororových žebříčcích za rok 2011 a který má na Rotten Tomatoes 84 % kladných recenzí, by byl luxus, který si nemůžeme dovolit. :) Wake Wood je spíš kingovský, než hammerovský a v první části téměř vynikající. Ke konci se to bohužel trochu zvrhne, ale závěrečná tečka zase vše spraví. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak rozhodne to nebolo až také zlé, aby bol horor v čiernych číslach. Prvá polovica ma veľmi nebavila (skôr som mal pocit, že sledujem rodinnú drámu), potom to však bolo o niečom inom. Videl som už viacero béčkových hororov o vraždiacich deťoch a tento považujem za jeden z tých priemerných. Určite to bolo lepšie ako napr. The Daisy Chain alebo Hurt, ktoré ma takmer unudili na smrť, pretože na rozdiel od týchto "klenotov" disponoval aspoň potrebnou dávkou brutality. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Během sledování se vybaví Řbitov zviřátek. Proboha, co pak ti manželé neznají S.Kinga? Kdyby ano, pak by se do hrátek se záhrobím nepouštěli. Atmosféra je příjemně ponurá, kamera snímá uplakanou podzimní krajinu a teskná hudba je stálou předzvěstí, že něco není vpořádku. Pokud bychom film přehoupli o století, dvě či tři zpátky, je z toho klasický gotický horror. Nu, asi dnes po Hammeru těžko žádat, aby oprášil staré hrady a zatuchlé kobky. Dnešní horror se spíše ubírá civilními kingovskými cestami, kdy děsivé je to, ce se může stát každému, tedy i mně. Středověk je tak vyhražen historickým filmům a možná i fantasy. Napadení dívky psem bylo opravdu brutální a pouštěl bych je dokola všem majitelům domácích mazlíčků. Konec očekávaný, v závěru samotném překvapující. ()

Speedy01 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si u tohodle filmu myslel, že se na něj ani nedodívám, protože to byla hrozná nuda, byl doslova "nemastný a neslaný"... Vydržel jsem to a díval jsem se až do konce a vyplatilo se i když jsem z něj neměl bůhvíjaký zážitek. Jako horor mi tenhle film připadal až ke konci. Pokud nebude velká nouze o TV zábavu což u mě není, tak se na tenhle film už nikdy nebudu dívat - tenhle film mi za to určitě nestojí. Dávám 2/5. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno