Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 2 (1989) (série)


Generální úklid (S02E04)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1990, 8 min

Režie:

Lubomír Beneš

Obsahy(1)

Pat a Mat si robia v dome poriadok a neporiadok vysypávajú do smetných nádob. Tie sa však zaplnia a oni nemajú kam vysypať smeti z vedier. Odpadky nemôžu len tak nechať voľne pohodené pred domom a tak sa snažia vyhútať metódu odpratania nepohodlného odpadu. (pravo)

Recenze (32)

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

boshke 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na rozdíl od těch nejnovějších dílů tento drží alespoň trochu nad vodou stará dobrá hudba, ale jinak je to díl dost o ničem. Celou dobu si akorát hrají s odpadky, co z toho... 60% ()

duddek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tyhle nové díly už za moc nestojí, evidentně už docházely nápady, a tak se děti naučí akorát krást popelnice (případně popelářské auto) sousedům a nechat po sobě na ulici bordel. Pointu to nemá absolutně žádnou a že Pat a Mat jsou od toho, aby vynalézali, na to se ve scénáři patrně taky trochu pozapomnělo... ()

wosho 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednoduchá animace spojená s propracovanou a dokonalou výpravou. Plus geniální a jednoduchý nápad na děj provedený groteskou. A výsledek? Jedna z nejvtipnějších loutkových serií natočená nejen u nás. Každý díl si zaslouží plný počet, protože dokáže rozesmát i po stém vzhlédnutím ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Vždy si vedia týto dvaja blázni nájisť spôsob na vyriešenie problému! Rýchlo, jednoducho,ale len prečo je vždy taký debilný ? :D Vysipávanie smetí mi prišiel dosť anarchistický, čo je len dobre...a na záver :D ()

Reklama

Reklama