Reklama

Reklama

Pat a Mat - Pat a Mat se vracejí (2002) (série)


Fax (S04E22)

(epizoda)
všechny plakáty
Animovaný / Komedie / Rodinný
Česko, 2003, 8 min

Režie:

Josef Lamka

Obsahy(1)

Pat si doma kľudne číta dennú tlač, keď zrazu začuje pískanie. To Mat dorazil domov na bicykli a priniesol zo sebou aj dve škatule obsahujúce faxové prístroje. Mat sa po zapojení oboch prístrojov rozhodne vyskúšať faxovanie a tak sa snaží Patovi poslať obrázok opice, ktorý vytrhol z knihy. Fax funguje a Patovi prichádza obrázok a ten chce okamžite poslať obrázok Matovi, ale ako neskúsený používateľ faxového prístroja ho nepoužije požadovaným spôsobom, čo spôsobí poškodenie aparátu. Zavolá Mata, aby mu ukázal, čo sa stalo, a ten ho poučí ako fax správne použiť. Pri jednom takomto pokuse s faxom objavia nové využitie tohto aparátu. (pravo)

(více)

Recenze (23)

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak moderní technika učarovala i těm dvěma chlapíkům. No, moderní technika neslouží pouze pro zábavu nebo jako výtečný pomocník při práci. Kolikrát svého majitele lehce přivede k šílenství, zvláště pak v přápadech, kdy si začne dělat, co se jí zachce. Pánové byli ale velmi kreativní a nenechali se ničím rozhodit. Ještě jsem nezkoušela používat fax na výrobu velmi vkusných tapet. U nás by se to určitě nesetkalo s velkým úspěchem. Ale bylo by to zajímavé. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

RadimFišer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posílání obrazu i s rámem přes fax opravdu nejde. Natož, když se tam poté zasekne i sklo. Že zničí při zkoušení nové mechanizace pár věcí, to je přece nepodstatné. Posílají si vě i a zvyšují svoje účty za telefon. Nakonec se jim zasekne záclona v mechanizátoru a oni si udělají záclony s autíčkama, nebo potisknou kytku na další záclony. Ta kytka ale nejde spravit ! Hup a už to nejde. Co tedka ale dál? Nakonec vymyslí lepší způsob komunikace, udělají mezi svými domy díru. A vytvoří firmu potisky... výtečníci s humorem a pravým vědátorským nadšením... Je to tak roztomilé, když všechno polepí tapety, kde jsou oni dva spolu dohromady !! Ach jo, sladké mládí a nedorostenství. Pane Lamka, vy jste ještě větší výtečník a odborník než oni. Kam na ty nápady chodíte? ()

BlackMount 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat vykročily do nového tisíciletí stylově a pořídily si fax. Díky náhodě přijdou na zcela nečekané využití této hranaté mašinky a vyšperkují si byt k obrazu svému. Dočkáme se i bourání zdí a to já mám rád. Mezi novými díly je tahle epizoda velmi příjemná. ()

hlína 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších "večerníčkových" seriálů, jednoduché, vtipné, poučné nejen pro děti. Jen nechápu proč na ČSFD hodnotíme každý díl zvlášť když je to evidentně seriál....????? ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno