Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Za několik hodin Eliasovi skončí jeho dvouletý trest obecně prospěšných prací, jejž vykonává jako zdravotní bratr na pohotovosti. Poslední služba, jež měla být částečně i oslavou svobody se zvrtne v okamžiku, kdy musí ošetřit jednoho ze svých dávných přátel, Rudyho, jenž utrpěl zranění při autonehodě. Rudy byl právě na útěků před obávanými bratry Ortegovými, které okradl o jejich lup plný diamantů. Vypadá to, že Eliase čeká horká noc, v níž leckomu může jít i o život... (claudel)

(více)

Recenze (9)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

No moc jsem se nepobavil. Spíš jsem přemýšlel, kam se ztratil ten pověstný francouzský smysl pro humor z dokonalých starých komedií s Funésem, Belmondem či Pierre Richardem. Tenhle Murphyho zákon je jen béčková gangsterka, co si hraje na Hollywood a působí tak dost rozpačitě. Ono nestačí jen zaplnit příběh herci s černou pletí, aby to působilo Hollywoodsky. Ale to asi Frantíci nevědí. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nepřekrývá se jim obličej, až když jsou mrtví ??" - "No, to záleží.. Éhm, to je jaksi..taky ó..o ostychu.." ;) Podobně jako se čeští (s)tvůrci v rámci komediálního žánru snaží skrývat svoji nemohoucnost a scenáristickou impotenci za sousloví typu lidová komedie či nekorektní humor, i takoví Francouzi dnes už nezřídka cpou divákům své idiotské příběhy vyprázdněné jako tlusté střevo po klystýru a říkají jim crazy komedie.. A do této brakové kategorie spadá i tato Camposova přepjatá absurdní snůška motivů z gangsterských bijáků s názvem tak pitomým, že i ty Murphyho zákony raději přestávají být tím svým schadenfreudovským bizarním způsobem vtipné.. Velmi špatný film s na první pohled velkým počtem slušných režijních nápadů, které však postrádají funkci i smysl, drze hledající inspiraci zejména u Guye Ritchieho nedokáže zachránit ani několik známých herců v čele s nedotknutelným Omarem Syem či rozkošně ošklivým Dominiquem Pignonem.. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Francouzská (trochu absurdní) gangsterská komedie z lékařského postředí mě zaujala ejména svým humorem: "Krvácíte z nosu? Nemůžu vás přijmout. Jděte zítra na pohotovost. (...) Aha, zlomená ruka, no tak pojďte za doktorem." Ač se mi zezačátku zdálo, že je ve filmu ohromné množství postav, a chvílemi jsem se v jednotlivých účastnících divoké noci na pohotovosti ztrácela, postupně to celé začne dávat smysl. No a pak chtě nechtě Piovi držíte palce, aby těch pět hodin do skončení podmínky prostě vydržel. Omar Sy dokazuje, že je komediálním hercem každým coulem, a jeho kamenná tvář při slovech "A to jako nejsem cikán" mě zkrátka dostává. ()

Sylkis 

všechny recenze uživatele

Murphyho zákon v praxi , keď sa snaží niekto o komédiu a skončí to trapasom . Film chce byť francúzskou verziou Snatch alebo Lock, Stock and Two Smoking Barrels , žiaľ má od nich veľmi ďaleko . ()

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Zase dobrota pro milovníky tak trochu bláznivých komedií. Francouzský humor v takovém podání, které jsem dodnes neviděl. Úderné vtipy, zábavné hlášky, děj má hlavu a patu, nezastavuj se u zbytečností a má rychlý spád. Hlavní hrdina dle mého názoru výborný. Ostatní postavy (zloděj porodník, chlápek se strachem, že ho doktoři zabijí, chodící mrtvý, roztomilá recepční) jakbysmet. Pobavil jsem se moc a Murphyho zákony rozhodně platí. :D Film spíše pro mladší generaci 15-25 let. dávám 8/10 ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Zdá se že název je zde jen v titulcích a zmíněný na začátku filmu, pak se na to jaxi trochu zapomene..ale to nevadí, celkem to sviští a některé vtipy jsou takřka geniální, ač nevím jestli chtěné. Nejvíc mě pobavilo to, jak na porodním sále vytáhli děcko z vulvy a řekli...blahopřeju je to miminko!!! Jako kdyby někdy vytáhli aliena nebo co....inu mladší by se bavili asi více. ()

wvwrayman 

všechny recenze uživatele

Je to taková ztřeštěná komedie. Jednotlivé zápletky a situace jsou většinou až tak neuvěřitelné, že název filmu vlastně takovou neuvěřitelnost umožňuje. Myslím, že podobné zápletky by se v dotaženějším zpracování mohly chytnout v opravdu výborné komedii. ()

Reklama

Reklama