Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (571)

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Nebál bych se říct, že to co kdysi udělal režijní debut Láska nebeská od britského Richarda Curtise, tak to letos udělal debut francouzského Pascala Chaumella. Dokázal téměř mrtvý romantického žánr postavit na nohy, přidat mu trochu inteligentního humoru a sem tam jiný než francouzský akcent. A hned máme všichni romantickou náladu. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Koukli jsme na to omylem, protože jsme mysleli, ze to je od stejne party kolem Lacheau. Jenže ten tam hraje jen dvě minuty malou roličku. Je tu v první třetině snaha o humor, ale nakonec je to pitomá rom-kom, navíc se strašně nesympatickou hlavní dvojici. Plus to cele nakonec logicky nedává smysl. Za to zklamání jen dvě * ()

Reklama

Silence 

všechny recenze uživatele

Pod moderním kabátkem se skrývá klasická šarmantní a v jádru staromódní situační komedie - taková, jakou čas od času točí snad už jen Francouzi. S lehkostí a přesností dávkují kvalitní cukr tam, kde spousta jiných to přepálí s umělým sladidlem. Hrají si s nenápadnými detaily a vymýšlejí originální situace tam, kde se tolik ostatních rezignovaně spokojí s kopanci do rozkroku a jinými primitivními gagy. I ta klišé podávají s takovou jistotou, jako by se z nich klišé teprve stát měla. A nakonec ta zvláštní aura, která film spojuje dohromady, aby se ani na vteřinu neporušil komplexní a naplňující pocit, který v divákovi přetrvá ještě dlouho po závěrečných titulcích. Prosím o přidání na seznam ohrožených druhů. 8.5/10 ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Klasická zápletka, ktorá síce neprekvapí, ale rozhodne celkom pobaví. Spolu s humornými situáciami si na svoje prídu tak fanúšikovia ľahkej zábavy, ako aj fanúšikovia romantických happyendov. Herci sa tu síce neprekonávajú, ale vzhľadom na postavy a ich role tam snáď nebolo čo pokaziť. Celkovo priemerné, ale zároveň aj príjemné. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Musím dať štyri. Film je zábavný, dobre obsadený i zahraný. A napriek tomu, že používa štandardnú romantickú schému, kde sa hrdina vydáva za niekoho iného, konečne(!!!) to nekončí dementne, ako pri väčšine amerických romantických filmoch. Teda nie je (naozaj nie je!!!) tam scéna "Ty si mi celú dobu klamal, ja vlastne ani neviem, kto v sutočnosti si.". Fakt som bol milo prekvapený... ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)
  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)

Reklama

Reklama