foto

Jacques Frantz

  • nar. 4.4.1947 (73 let)
    Dijon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Salauds de pauvres
2016 Dieumerci
2013 Les reines du ring
2012 Co den dluží noci
Comme des frères
2011 1, 2, 3, voleurs (TV film)
2010 (K)lamač srdcí
Arthur a souboj dvou světů
2009 Es kommt der Tag
G. I. Joe
La Première étoile
2008 Asylum
État de manque (TV film)
2007 Chacun son cinéma
Falešná identita
Le lien (TV film)
2006 Asterix a Vikingové
Les Innocents (TV film)
Test lásky (TV film)
2005 Le Mal de Claire
Légende vraie de la tour Eiffel, La (TV film)
2003 Absolutně Scary
Fanfán Tulipán
Hrbáč Lagardere (TV film)
2002 Posluhovačka
Únosce
1998 Don Juan
1997 Le Grand Batre (TV film)
1996 Chaudemanche père et fils (TV film)
1995 Carreau d'as (TV film)
Comment épouser un héritage? (TV film)
L'amour tagué (TV film)
1994 Černé světlo
1992 Krize
1985 Bâton rouge
Poulet au vinaigre
1984 Dvojče
Joli coeur, Le
Prohnilí
1983 Otec & otec
1979 Hlavička
Le baiser au lépreux (TV film)
1978 Les Grandes conjurations: La guerre des trois Henri (TV film)
Les Grandes conjurations: Le connétable de Bourbon (TV film)
Les Petits câlins
Něžné kuře
Útěk
1977 Výslech
1975 L'homme du fleuve
1973 Braises de décembre (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy podle Agathy Christie (TV seriál)
Sleva na vraždu (S02E22)
2012 Le Sang de la vigne (TV seriál)
Question d'eau de vie... ou de mort (S02E01)
Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le crime de l'hôtel Saint-Florentin (S05E01)
2003 Blandine, l'insoumise (TV seriál)
2001 Commissariat Bastille (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Mélissol (TV seriál)
1998 Marie Fransson (TV seriál)
1997 Blake et Mortimer (TV seriál)
1995 Baldi (TV seriál)
Belle Époque (TV seriál)
Julie Lescautová (TV seriál)
Zavražděná snoubenka (S04E04)
1991 Maigret (TV seriál)
Napoléon et l'Europe (TV seriál)
1984 Billet doux (TV seriál)
1980 Caleb Williams (TV seriál)
Les chevaux du soleil (TV seriál)
1979 Le roi qui vient du sud (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)
1975 L'inspecteur mène l'enquête (TV seriál)
1974 Histoires insolites (TV seriál)
Messieurs les jurés (TV seriál)
Pain noir, Le (TV seriál)
1971 Schulmeister, espion de l'empereur (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky