Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hlavná hrdinka v tomto prípade K.Hudson sa dozvie zlú správu a to že ma rakovinu v poslednom štádiu a neostáva jej už veľa času a s touto správou sa vysporiada svojsky.A to ešte do jej života zasiahne láska,aké melodramatické a zdá sa vám tento príbeh povedomí no musí byt,keď takýchto filmov je veľa a aj lepších.Tento film v sebe nesie určitú dávku nadhľadu.Ako by ste sa zachovali v prípade,že sa dozviete tu najhoršiu správu v živote,dokázali by ste to čo hlavná hrdinka v tomto filme alebo by ste sa uzavreli pred svetom a čakali na koniec?Práve tuto otázku dáva tento film a už je len na diváka čo si s toho vyberie.K.Hudson ako pojašená baba bola dobrá a zvládla aj vážnejšiu rolu,keď musela hrať chorú už aj trocha zatrpknutú ženu vystresovanú chorobou.Príjemná mi bola aj K.Bates ale G.G.Bernal mi bol nielen nesympatický ale k šarmantnej K.Hudson sa vobec nehodil a nesedela mi ani W.Goldberg taká charizmatická herečka sa v tej role strácala a v obec nebola presvedčivá a ani zaujímavá.A ten koniec bol emocionálne dramaticky. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Zpočátku hodně nudná a poté hodně smutná "komedie" se vždycky milou a bezprostřední Kate Hudson, která naprosto bezkonkurenčně převálcovala jakékoliv jiné herecké obsazení (nad jen kromě Kathy Bates a hostující Whoopi Goldberg).. Začátek jsem přetrpěla hlavně kvůli buldokovi, který tu dostává relativně dost prostoru a pak už mě to docela chytlo.. Takhle nějak bych chtěla umírat já :-) ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

"It's not fair having to be so happy and so sad at the same time, is it?" Příznám se, že se mi tenhle snímek těžko hodnotí. Přece jenom ohodnotit komedii o umírání, to chce notnou dávku cynismu. Jenomže kromě toho, že to bylo místy hodně cynické, to zase mělo velmi povedené momenty, zejména ty dramatické. Romantiky tu příliš nebylo, což mi nepřišlo na škodu a celkově to bylo docela originální pokoukání (SPOILER: když tedy pominu klišé, že Marley najde svou první a životní lásku v prakticky poslední možné chvíli. Naopak oceňuji, že nedošlo k nějakému "zázračnému" vyléčení a hlavní hrdinka tedy nakonec svůj boj s rakovinou prohrála. Je to smutný, ale tak to bohužel většinou chodí, nač si něco nalhávat. KONEC SPOILERU). Bez velké dávky patosu tenhle snímek poměrně trefně ukazuje nejen život lidí s nevyléčitelnou (smrtelnou) nemocí, ale i život jejich blízkých a to se všemi radostmi i strastmi, které k tomu patří. Nakonec tedy dávám zasloužené čtyři hvězdy a rád bych viděl více takovýchto upřímných snímků, které nemažou med kolem huby, ale naopak ukazují občas krutou realitu. ()

tahit 

všechny recenze uživatele

Kate Hudson vypadá báječně, obzvlášť když nahodí ten sladký úsměv. Jak bych tak řekl, láska přichází, i v nejtěžších chvílích, stačí jen otevřít oči. I když na tohle téma existuje řada podobných hollywoodských trháků. V závěru filmu hraje dixielandová kapela nádhernou melodii, které si nelze nepovšimnout. Neworleánský pochod, When the saints go marching in, (u nás známý pod jménem Když svatí pochodují) Už svatí jdou, vidím je jít…… Tak to jsem se pobavil měrou vrchovatou. Co bych dál psal, podívejte se a poslouchejte. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno