Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V dokumentu, který byl natočen k dvacátému výročí uvedení seriálu Simpsonovi se dozvíte mnoho zajímavých informací od samotných tvůrců seriálu, dabérů a také fanoušků. (ČSFD)

Recenze (25)

Wutanfall 

všechny recenze uživatele

Rodinku Simpsonovcov a vsetko okolo Homera milujem. Videl som vsetky serie, vsetky casti aj niekolko krat a prekvapuju ma, ze stale ma dokazu prekvapit a pobavit. Tento dokument ukazuje Simpsonovcov ako kult, ktory je globalnym. Je az neuveritelne aku popularitu si za ten cas serial a hlavne postavy dokazali ziskat. Fanusikovia, co zbieraju cokolvek na com sa odraza nieco zlte a nachadza podpis Matta Groeninga. Az neuveritelne ako niektorich ludi dokazal tento fenomen ovladnut o com svedcia aj ich "zbierky". Ja len ako fanusik stale verim, ze o 20 rokov si mozno pozriem Simpsons 40th Anniversary Special :) ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Parádní simpsonovské ohlednutí a jakési zrekapitulování postav, míst a scén celého simpsonovského Springfieldu z pohledu těch nejvěrnějších diváků. Bylo skvělé zjistit místa a znát postavy, kterými se Matt Groening inspiroval. | Průměr: 75% (4*) | ()

Reklama

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nic moc nového se tu člověk nedozví. Morgan Spurlock měl zřejmě divákům představit 20 letou historii Simpsonů, ale dopadlo to spíš tak, že se ptá zaměstnanců jaderné elektrárny, jestli v okolí viděli trojoké ryby, fanoušků s tetováním Simpsonů, proč mají seriál tak rádi, potom ukáže sbírky nadšenců, kteří sbírají vše, co má na sobě nápis Simpsons atd. Je to poměrně zajímavé, ale o samotných Simpsonech se toho člověk moc nedozví. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to přesně podle mého očekávání.. Výborně! Dokumentu nechybělo skoro nic, pouze mě zarazilo že to má jenom kolem 45 minut a trochu zklamalo, že tam nebylo moc ukázek ze seriálu + mohli přidat nějaké ty vystřižené scény, jak se dělá jedna epizoda a různé bonusové materiály. Sečteno podtrženo.. Líbilo se mi to. 95% ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Jsem zastáncem kvality nad kvantitou, ale v tomhle případě mě vážně mrzí, proč dokument neměl minimalně o 20 minut dýl. Svět Simpsonů je tak velkej a ve všech směrech rozmanitej, že by to vydalo rozhodně na víc dokumentů. Jinak Spurlock už mě dostal v Super Size me, takže bylo vážně potěšení vidět, že má co dočinění i s tímhle dílkem. Jen jak říkám... proč to sakra není delší? ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama