Reklama

Reklama

Velký třesk

  • Česko Hledání zmizelých (více)
Trailer

Intenzivní pátrání po pohřešovaném končí... na počátku. Jedné pozdní noci v Los Angeles, zavítá návštěva ke dveřím soukromého očka Neda Cruze (Antonio Banderas). Ruský boxer nedávno propuštěný z vězení přichází s lukrativní nabídkou práce. Úkol zní najít jeho ztracenou sestru Lexie a její skrýš diamantů v hodnotě 30 milionů dolarů. Cruz však brzy zjistí, že zdánlivě běžný případ pohřešované osoby může zavinit konec světa, jaký známe dnes. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (113)

Wally odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozný...vůbec nechápu hodnocení nad 2*, které jsem ochoten připustit kvůli barvičkám a nahé Autumn Reeser. Jinak totální blbost...A.Banderas má to nejlepší za sebou a v podstatě nic nehraje, kecy o protonech a elektronech jsou mimo a hvězdná trojka policajtů vyloženě trapný výkon... Akce žádná, mysterióznost taky tak a závěr jedna velká trapárna...stacilo v klidu auto odstavit na krajnici a koukat... Za mne prostě nic k pochválení... ()

DonHUS 

všechny recenze uživatele

Béčková detektivka, která si hraje na víc, než čím ve skutečnosti je. Celý pokus o mysteriózno v druhé půli filmu působí jako pěst na oko a je redukován jen na kecy o velkém třesku (odtud nesmyslně název filmu) a božských částicích. Banderas občas něco zahlásí, ale postupně během odhalování stupidní zápletky film nudí. Fichtner je ze tří poldů jasně nejlepší, ale jako záminka pro zhlédnutí stejně neobstojí, na to má příliš málo prostoru. ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi nezaujímavý film s pár silnými momentmi. Bohužiaľ noir s komiksovými prvkami riadne líznutý sci-fi prvkami u mňa príliš nefunguje a film vyznieva bohužiaľ tak nejako do prázdna. Dosť nudná prehliadka, ktorá sa utápa vo veľmi zlých dialógoch. Veľa tárania o najbanálnejších veciach. Ako celok zlátanina, čo sa dá vidieť bez väčšej ujmy na zdraví, ale tak raz za svoj nudný život. Ľahko podpriemerná temná prehliadka, ktorá nevedela čím by vlastne mala byť. Antonio Banderas robí čo môže, ale scenár sa nepodaril a tiež ostatné herecké výkony nijako nepotešili. Vizuálne uletená noirovka, ktorá sa pohybuje na hrane béčkových vôd a miestami do nich i upadá a ako celok nedokáže zaujať a udržať divákovu pozornosť. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Haluzní neo-noir, který si hraje na veliké a artové dílo a ve finále je to asi jenom dost zdlouhavé zfetované béčko které netuší, co chce říct, nebo to netuší režisér a tím pádem to nemůžou tušit ani diváci, ale ta noc, kdy jsem se na film koukal byla taková magická, jako tenhle film.Venku podivná mlha, chladno, v gauči s lahvinkou Portského a Havanským doutňasem tenhle ujetý brak nevyzněl úplně zle.Experimentální nesmysl, který buď vypíčujete, nebo vodrespektujete na slabou triplstárku.50%. ()

Disease 

všechny recenze uživatele

Místy příliš afektovaný vizuál, ale jinak celkem v pohodě. Jen to, že se půlku filmu vysvětlují základy kvantové fyziky, aby ve finále s "případem" nijak nesouvisely a pouze odůvodnily přiblblé finále s jízdou po propadající se silnici, mi nepřišlo ani k smíchu. Popravdě jsem čekal nějakou pointu ve stylu Usual Suspects, když už ho styl vyprávění od začátku silně připomíná. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Ed Limato, slavný filmový agent, který pracoval například s Richardem Gerem nebo Melem Gibsonem, se dle vlastního vyjádření do filmového scénáře na první pohled zamiloval. Účast ve filmu nasměroval bezprostředně Antoniu Banderasovi, jemuž se shodou okolností scénář zalíbil stejnou měrou. (Conspi)
  • Jedným z alternatívnych názvov snímky bolo aj označenie The Diamond Job. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno