Reklama

Reklama

Díky přílivu nelegálních zbraní otřásá Detroitem rostoucí kriminalita a brutální přestřelka ve striptýzovém klubu v centru města je tou poslední kapkou. Policie spolu se speciálním útvarem ATF zahajuje válku nelegálnímu obchodu se zbraněmi na všech frontách. Jde po krku Richovi (50 Cent), který nemilosrdně likviduje svou konkurenci. Ve stejnou dobu je z vězení propuštěn bývalý překupník Angel (V. Kilmer), jehož první kroky vedou přímo za Richem. Opatří si zbraň a přidá se k jeho bandě. Rich je na vrcholu své „kariéry“ a díky krásné Gabrielle (A. L. McCord) má šanci dostat se z ulice k mezinárodnímu obchodu se zbraněmi. Netuší však, že má v týmu informátora. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

stephano 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je nejhorší fakt, že ho napsal 50 cent, což se hrdě v úvodních titulkách objeví. Hudba je obstarána převážně 50 centem. Zápletka je hloupá jak skákací hrad, takže každej přesně ví co bude v následující scéně. Nejlepší na tom sou přestřelky, ty mě opravdu nechtěně pobavily. (Chlápek to zchytá do pánve vyskočí a střílí dál, tak ho střelej znova do pánve a co udělá? Vyskočí a střílí dál. Nevim kolik kulek člověk potřebuje do pánve aby neskákal ... asi tři a více.) Zbytečnej film příšerný herci scénář režie ..prostě všechno hrozně amatérský. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Val Kilmer vypadá v tomhle filmu fakt nechutně – vyžrané prase co se taktak hýbe – chlapec hluboko klesl nejen vzhledově…Celý film byl jeden velký vopruz, kde jediné co za něco stály, byly všechny ty zbraně, blonďatá štětka AnnaLynne McCord a mlácení tlusťocha do koulí basebalovou pálkou. Originální to bylo asi jen, co by se za nehet vešlo a 50 Cent by se měl na ty scénáře raději vysrat… ()

Reklama

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Úplný průser to zas nebyl, závěrečná přestřelka docela ušla. Ale ten balast okolo byl dost chatrný. Nudní herci, nudný scénář a zmatlané dialogy. Hlavně Val Kilmer vypadal dost nepřítomně, jako by mu to celé bylo u prdele. A tak i mě je tenhle snímek u prdele. Za finální přestřelku a za tu extra pušku na konci dávám 2*, víc ani ťuk. 40% ()

mala_kea odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jako se každé kolo u vozu jednou ojede, tak stejně tady se postavy jednoho dne okoukají. Netrvalo však ani 10 minut a postavy už byly profláknuté, sobecké a děsně okoukané....Val už nemá na to, aby něco pořádně zahrál, nepomůže mu k tomu ani černošský blb v podobě 50 centa. Takovéto patosy by měly být maximálně televizní záležitostí... ()

Thoki 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale proč najednou každý zpěvák musí být hercem a naopak, to si fakt všichni myslí, že jsou supertalentovaní a umí vše... sorry, ne neumíš a ještě tvé umělecké opravdu odpovídá kvalitě tvého hraní a možná ani to bych ti za to nedal. Ale tak chápu, že si člověk už i raději napíše scénář, aby si zajistil, že se někde ukáže.. a když už rýmovat pro tupé puberťáky s mobilem zapnutým nahlas na lavičkách, není ideál, tak si hold musíš zkusit jinou část showbyznysu :( zkus příště závodně vyšívat! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama